![]() |
Odp: Tajemnica zniknięcia Belli Ćwir
Jak dla mnie twórcy zrobili dużo poszlak aby gracze układali własne wersje np. Dina i Nina są po to aby gracze myśleli, że to one pozbyły się Belli dla kasy jej męża. Dziwnowo (to główne zdjęcie Dziwnowa) aby gracze myśleli, że została porwana. Don Lotario by gracze myśleli, że Bella romansowała z kim popadnie i że nawiała od męża. Inni łączą te wersje...
Jak ktoś znajdzie podobne poszlaki i ich takie wytłumaczenia to niech pisze. O do romansów Belli można podłączyć jeszcze ten balon latający - Bella pragnąca romansu, także nawiała. |
Ale ona nie jest sama w tym balonie przecież :) Henryczek (Mortimer) jest z nią ; D
|
To nie Mortimer :P
Bardziej pasuje ten facet, co pokazała Helena (?) |
no właśnie chodziło mi o to, że z tym gościem nawiała ...
|
Albo twórcy zrobili tak że członkom rodziny dodali wspomnienie "Bella została porwana przez kosmitów" ale jeszcze dali ją do skrzyni rodzin a potem usunęli tylko nie wiem czy jak się w ten sposób usunie sima to się mu robi szara fotka :( Ale jeśli tak to twórcy zrobili jej kolorowe zdjęcie (Maxisowcy to bogowie oni mogą wszystko :D). Kiedy już to zrobili to dali parę śladów (balon,program w TV itd.) A to jak Bella mogła postąpić tak z siebie to muszę jeszcze pomyśleć :)
|
@Up: Na pewno nie usunęli jej w ten sposób :P Pare stron wcześniej o tym było :)
|
Albo ją zabili usunęli nagrobek i wspomnienie o śmierci a potem dali wspomnienie o porwaniu
|
Też odpada, bo Bella jest kolorowa w drzewie genealogicznym :P
|
A też fakt ;p może zrobili jakieś takieś dziwne aaa nie mam już pomysłów :(
|
Pytanie brzmi : Czy twórcy zrobili to wszystko tak jak mniej więcej my możemy.. czyli kody itp. Czy jakimiś swoimi sztuczkami dla nas niedostępnymi ? Bo jeśli to pierwsze to mamy przynajmniej jakiś cień nadziei , że się dowiemy jak to było.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:39. |