![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
A mi się zdaje że ten zoologiczny nie będzie króliczą norą. ;]
Bo pisze, że będzie tam można spędzić czar z innymi simsmi w mieście.. czy coś takiego. ;] |
Hmm, a co do tego sklepu zoologicznego, to będzie go można nabyć tylko poprzez kupienie edycji kolekcjonerskiej, czy w store też może być?
|
Jest napisane Lubie, jest napisane :).
Oczywiście mudlymy się (jak to mówi nasz miejscowy proboszcz) o to, aby to nie była królicza nora. Sklep ten można nabyć jedynie z edycją kolekcjonerską. |
Mam dysleksje, więc wiesz. ;]
Szkoda, że w edycji kolekcjonerskiej jest dodatek z podstawą, bo nie będę kupował każdej edycji kolekcjonerskiej, jaka wyjdzie, bo mam podstawę.. :/ |
To nie ma nic do dysleksji, a z tego co widzę to piszesz bezbłędnie.
Dodatek kolekcjonerski będzie bez gry podstawowej. |
Edycja kolekcjonerska chyba właśnie jest sprzedawana z podstawą. Ale odchodzę od tematu. Podobno na głównej stronie Simsów jest napisane coś o ptakach w tym dodatku. Niczego takiego tam nie znalazłam, mógłby ktoś podać źródło takiej informacji?
|
Edycja kolekcjonerska do tej pory była z podstawą... Więc nie sądzę żeby było inaczej.
Właśnie niedawno czytałem, że te ptaki będą, ale gdzie, to nie wiem, bo dobrych 6 stron przeszukałem. :d (do dysleksji, patrze na czerwone kropeczki pod wyrazami, dlatego czasami bezbłędnie piszę.. Kończę Offtop) |
More pets mean more fun! Create a wide variety of unique dogs, cats, and—for the first time ever—horses! Build a collection of lizards, turtles, snakes, and birds. Think your Sim has what it takes to tame a wild horse?
Jeśli umiesz angielski to doszukasz się słowa ,,ptaki". |
Hmm... Cała heca polega na tym, że chciałabym znać źródło, gdzie jest tak napisane, bo na razie to o ptakach itd dowiaduję się czytając cudze posty.
EDIT: Po zmianie języka głównej strony na angielski, znalazłam w końcu ten tekst. Polacy przetłumaczyli opis dodatku niekompletnie. Wygląda, że będą jaszczurki, węże, żółwie i ptaki. O gryzoniach i królikach ani słowa :( |
Proszę. :
http://www.simowie.info/News:Co_nowe...akach_12.06.11 <-- informacje zebrane w "kupę" http://www.simowie.info/News:Podsumo...ia_35_12.06.11 <-- podsumowanie "simowego" tygodnia [tygodniowe inf. o simsach. ] (w podsumowaniu masz parę "pod informacji" :d takie jak, : Zdjęcia CAS zwierzaków, nowe foty i 2 filmy. ;] |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:35. |