![]() |
Dzięki za porady likagirl i Kama 2002.Na pewno jutro z nich skorzystam!:D
Jak macie jakiś problem z Abrą,piszcie.Często siedzę na forum.Jak będę mogła to wam pomogę.:) |
a jak zwykle pochwale sie moim odosobnionym przypadkiem gry abra.........nie wazne co bym nie robiął wychodzi żółty :D..........a jak sie opiekuje bardzo dobrze to mam czerownego .......tia................. ^_^
|
Mi to czerwony wychodzi,gdy się nim wcale nie opiekuję,lub gdy non stop słucha muzyki,lub gdy go tylko go obrócę lub pokołysam gdy się w tym jaju porusza.;)
Natomias fioletowy,gdy cały czas go niańczę.:rolleyes: |
hahaha ja wiedziałam że ta moija kopia gry jest tak skopana jak ja................no to sie dziwie czemu działa :D
|
A mi te smoki czasami nie chcą sie wykluć :P (nie ściągalam z neta) A najczęściej mam fioletowe a najrzadziej czerwone :D
|
Mi to teraz wychodzą najczęściej czerwone smoki.Jak chcesz takiego to się nim nie opiekuj,albo mu muzykę włącz.
Dobra kończę już tą pogawędkę.Wracam Jutro.:D |
Cytat:
|
Cytat:
|
nie wybrzydzaj ...nie wybrzdzaj bo w koncu zaden ci sie nie wyklyje.............sssssssssssssssssssssssssskarb ie..................mój ty ssssssssskarbie nie zabiorom go nam...........nie................... :ph34r:
|
Ktoś pisał wcześniej (i to działa) że jeśli ktoś chce czerwonego smoka to niech go niańczy (kołysze, obraca) 0 do 5 razy, żółty 6 do 13 razy, a fioletowy od 14 do nieskończoności. I to się naprawdę sprawdza :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:36. |