TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   TheSims.pl - archiwum (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=176)
-   -   Uwagi dot. działania forum (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=41900)

Kenny McCormick 03.04.2013 19:02

Odp: Uwagi dot. działania forum

@Ruru:

A: Poradniki można żywcem skopiować, i napisać, że zostały napisane przez . To samo z tematami.
B: To załóżcie własne forum. Nowe, od podstaw.

rudzielec 03.04.2013 19:07

Kenny, dla Ciebie wszystko jest takie proste, zapomniałeś że ktoś może sobie nie życzyć by kopiować pracę bez jego zgody?
Założyć nowe forum? No teraz to mnie rozbawiłeś, może jeszcze darmowe? Takie które padnie po roku, jak nie po miesiącu?
Powodzenia.

Meggie 03.04.2013 19:13

W wieku 14 lat wszystko wydaje się takie bajecznie proste.
Ale skoro Kenny uważa, że nie ma najmniejszego problemu dlaczego się tym nie zajmie? Pozwólmy mu się wykazać, skoro tak dąży do 100% przestrzegania regulaminu i widzi ideę odnowienia forum w kolorowych barwach.

Kenny McCormick 03.04.2013 19:18

Cytat:

Napisał Meggie
W wieku 14 lat wszystko wydaje się takie bajecznie proste.
Ale skoro Kenny uważa, że nie ma najmniejszego problemu dlaczego się tym nie zajmie? Pozwólmy mu się wykazać, skoro tak dąży do 100% przestrzegania regulaminu i widzi ideę odnowienia forum w kolorowych barwach.

To chyba oczywiste, że sam bym tego nie zrobił.
Co do regulaminu, co więcej mam zrobić? Raportuje im, a oni nic. Mają podane, jak na złotej tacy, nawet szukać tych hotlinków nie muszą.

Cytat:

Napisał rudzia
może jeszcze darmowe? Takie które padnie po roku, jak nie po miesiącu?

Pozwole se wziąć za przykład to forum, którego miesiąc działanie trwa już co najmniej 7 lat ;) A z tego co wiem 'fora' są darmowe. ;> I to pierwszy serwer, i forum które przyszło mi do głowy, więc przepraszam za tematykę xD

Liv 03.04.2013 19:23

Cytat:

zapomniałeś że ktoś może sobie nie życzyć by kopiować pracę bez jego zgody?
Poradniki mogą zostać na starym forum - wystarczy dać odpowiednie przekierowania :P
Ewentualnie napisać nowe w oparciu o stare ;)
I tak, gdyby mi zależało, sama chętnie bym się tego podjęła.

Cytat:

Założyć nowe forum? No teraz to mnie rozbawiłeś, może jeszcze darmowe? Takie które padnie po roku, jak nie po miesiącu?
To pada technicznie co tydzień, więc już nie wiem, co lepsze ;)

Btw, gratuluję wierności właścicielowi ;) No i naszemu staremu, rozwalającemu się pomalutku forum :)

Kenny, weź nawet nie komentuj, bo szkoda Twoich nerwów i czasu. I tak ci zaraz odpiszą, że jak możesz tak mówić i że nie masz racji.

Meggie, po coś ten regulamin jest.
No i po coś jest administracja.

rudzielec 03.04.2013 19:56

Cytat:

Napisał Liv (Post 1681263)
Kenny, weź nawet nie komentuj, bo szkoda Twoich nerwów i czasu. I tak ci zaraz odpiszą, że jak możesz tak mówić i że nie masz racji.

I pisze to ktoś, kto kiedyś sam odpisałby tak jak ja :)

No i jak już o tym nowym forum tyle gadacie, to czemu od trzech lat jest to tylko gadanie? Ja również pogratuluję ale tym, którzy wolą gadać i narzekać niż coś z tym zrobić :)
Wszystkim zależy na nowym forum, ale nikt nic nie zrobi, to jak to w końcu jest?

Cytryśnia 03.04.2013 19:59

ekhem....
a zauważył ktoś, że tutaj nadal jest czas zimowy?

Mroczny Pan Skromności 03.04.2013 20:03

up:
E... to przestaw?

Rudziu
"I pisze to ktoś, kto kiedyś sam odpisałby tak jak ja"
o, ja miałbym wątpliwości xD

Cytryśnia 03.04.2013 20:07

ale jak przestawie to będzie GMT+2, a my jesteśmy w +1, albo znów coś nie rozumiem ;|

Liv 03.04.2013 20:12

@up: przestaw na GTM+1. U mnie przynajmniej takie ustawienie działa ;)

Cytat:

Napisał rudzielec
I pisze to ktoś, kto kiedyś sam odpisałby tak jak ja :)

Nie. Właśnie nie.
Jeśli już za pomocą argumentów sprowadzałam kogoś na ziemię, to tylko dlatego, że w swoim uporze nie miał racji.
Zapomniałaś chyba, że kiedyś wraz z kilkoma innymi osobami próbowałam coś zrobić, żeby powstało nowe forum albo przynajmniej - żeby coś na tym ruszyło.
Może gdzieś w rzeźni uchował się skrawek rozmów nad "ratunkiem" forum. Uprawnionych odsyłam tam.

Życie nie raz udowodniło, że ludzie robią coś, COKOLWIEK, jeśli władza wyższa nimi odpowiednio pokieruje.
No i przykład idzie z góry.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:11.