![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi.
musisz tańczyć a sim się uczy (ukryta umiejętność, była o tym już nieraz mowa) i będziesz miała co raz więcej tańców do wyboru.
|
Cytat:
|
Mam zamiar kupić PZ ale nie wiem czy aktualizacje są dołączone do płyty bo mój internet nie nadaje się do pobierania chyba że zostawię komputer włączony na tydzień http://forum.thesims.pl/images/smilies/tongue.gif A drugie pytanie to które aktualizacje do podstawki i WP powinienem ściągnąć żeby PZ zadziałało jeśli nie ma ich na płycie?
|
mam takie pytanie co minute wydzwania tel. do moich simow z propozycją o konkursach, o wyjściu gdzieś itp wkurza mnie to czy da sie to jakoś wyłączyć?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Możesz też zawsze wyciszyć simom telefony. Wchodzisz w zakładkę "wyposażenie sima/plecak", tam klikasz na telefon i albo w opcjach zmiany dzwonka jest "bez dźwięku" albo gdzieś oddzielnie "wycisz dzwonek/telefon[?]"
|
Ja mam pytanie - czy jeśli mam simkę Wampira, to mogę zrobić z niej normalnego Sima (tzn. takiego co chodzi po słońcu, nie pije plazmy) :?
|
oczywiście że możesz.musisz kupić w ośrodku naukowym antidotum (chyba za 3 tys.simoleonów) i wampir z powrotem stanie się normalnym simem :P
|
Dzięki, a jeszcze - jaki musi być poziom ogrodnictwa, żeby hodować to drzewko od owoców plazmowych?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:46. |