TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59741)

Björk 29.04.2011 11:56

Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje

Cytat:

Napisał Searle (Post 1393865)
Chryzia, jakoś do tej pory aż takiego oszustwa nie zauważyłam :)
Wielu ludzi się napali, a tu zonk.
Oby inne screeny np z tymi wózkami nie były "fałszywe".

CHyba nie oglądałaś trailera The Sims 2 ;P Tam było wszystko - wiatraki sufitowe, dzieci ziejące ogniem itp. itd. :D

Lubie 29.04.2011 12:01

Cytat:

Napisał Chryzantem Złocisty (Post 1393856)
poza tym twórcy wyraźnie zaznaczają,że to co pokazane w trailerach nie musi być w grze.

Dokładnie.. jak jest ten filmik ze ŚLUBU TEGO KSIĘCIA to tam autem wjechali w barierki i auto się zapaliło.. nie sadzę żeby takie coś wprowadzili.. ;< a szkoda

Levkoni 29.04.2011 12:34

Przecież to tak łatwo poznać z tych filmików co jest fotomontażem, a co serio z gry. Ten samochód niby rozbity jest, ale nie pokazane jest jak się rozbija, tylko pokazany efekt. Pamiętam takie rzeczy były już od TS2, nawet w historii rodziny w zdjęciach gotowych simów np. u Przyjemniaczków pokazany był szpital pamiętam, a raczej pokój stylizowany na szpitalny, tak więc to norma i ja im tego za złe nie mam bo to tak jakby są "sceny teatralne", tak zaprojektowane i urządzone pokoje by dawały złudzenie, że są na prawdę tak jak ta biblioteka szkolna i jest to zabieg celowy, nie robiony z myślą, by graczy oszukać. :D

anie_1981 29.04.2011 13:08

Należy brać trochę przez palce to co oni pokazują na filmikach i screenach. W zasadzie to do pełni szczęścia brakuje już tylko paru drobiazgów, jak właśnie to pływanie w morzu... No ale jeszcze się może okazać, że czymś ciekawym nas zaskoczą.

Lubie 29.04.2011 18:17

Zobaczymy jak wyjdą.. Ja mam je dostać na uRKI w dniu premiery.. trochę spuźniony, ale będzie.. ;p Jak ktoś będzie miał, to się podzieli "wrażeniami" ;d

A długo sę nie pogram, bo 10 jadę na wycieczkę.. a Simsy mi działają tylko u cioci.. więc niecałe 3 dni sobie pogram ;< szkodaa ;c

kaka123 29.04.2011 19:01

Co to za problem postarać się bardziej i zrobić wszystko tak, jak powinno być. Co z gry będziemy mieli?
Bale niewidoczne.
Internat niewidoczny.
Biblioteki i kina niewidoczne.
Te kursy baletu niewidoczne.
Szkoła i praca niewidoczna.
Sporo rzeczy niewidocznych. Zamiast robić, niektóre niepotrzebne duperele lepiej, by przyłożyli się do tych innych rzeczy. Mogliby zamiast 2 dodatków zrobić 1. Staranne i dobre wykonanie gry nie powinno stanowić problemu i wątpię, by komputery nie wyciągały.

Searle 29.04.2011 19:47

@up - no dokładnie, a nie tylko kuszą i opisują coś, czego i tak nie będziemy naocznymi świadkami.

anie_1981 29.04.2011 20:02

Dlatego ja np. nie wysyłam moich ludzi do restauracji. Po co, skoro ich nie widzę. Ale ten niewidoczny internat, to mi jednak pasuje

Lubie 29.04.2011 21:11

heh.. ;D jak masz dość dzieciaków, wyślij je do "szkoły wojskowej", można tak powiedzieć.. Ja z chęcią wyślę moje dzieci do tej najdroższej [Simowe oczywiście] (ciekawe jaka będzie różnica)

Owl Finch 30.04.2011 08:54

Pewnie żadna, bo gdzieś ktoś pisał, że dzieciakom te szkoły nic "extra" nie dają, czyli umiejętności itp.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:20.