![]() |
Odp: Forumowa Mafia II
Cytat:
Wydaje mi się że wyjaśniłam Ci co mam na myśli i nie zamierzam dalej pisać na ten temat. Chcesz mnie oskarżać spoczko ale wytłuczesz w końcu kolejnego miastowego :) @Don a może w ogóle nie ma mafii i chodzi o to żebyśmy przez miesiąc się oskarżali i tłukli? (taki żarcik :D) |
Cytat:
@up, nie mam takiej siły, żeby sam ciebie wykończyć... Jeżeli nie jesteś mafiozą, daj mi jakoś dowód na to... O DOKŁADNIE, A LIBBY ROBI ZA MAFIE. ! :OO + :horse: - boże, co za emotikonka ... Libby edit: Ech... Rozpracowaliście mnie xD Nie no, żartuję. Mafia jak najbardziej istnieje. |
Lubie - bo to się nazywa 'sztuczny teatrzyk'.
Ja chyba jutro zagłosuję na SPC, bo według mnie on odstawia jakieś wielkie sceny, że to na pewno nie on itp. |
lubie, ile ludzi tyle mozgow :P
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Noj pisałem już, że NIE jestem mafiozą. Możecie mi uwierzyć na słowo...
EDIT: Cytat:
|
oj Don, odważna teza z tymi mozgami :D
|
@Lubie - argument mam taki że mam za mało many i hp na bycie mafią :( (kolejny żarcik kosmonaucik XD) a tak serio nikt w tej grze można udowodnić że jest się mieszczuchem jedynie przez "nie jestem w mafii" (nie wiem czy mi uwierzysz ale innego sposobu nie ma.) mam nadzieję że jakiś mądry Cattani mnie sprawdzi i delikatnie wam przekaże że w mafii nie jestem.
+ lubie to jest spaczona emotka :group: czyżby gang bang? |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:47. |