![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
oki dzięki bjork :)
|
Błąd zapisu 12 to błąd zapisu plików świata.
Mi wystąpił po zainstalowaniu Zg. Rady: 1.Zapisuj w widoku miasta 2. Przenieś rodzinę do że starego do nowego miasta np. Z Sv do Sv 3. Błąd podobno występuje często w Bp. 4. Zamknij niepotrzebne programy w tle. 5. Ja dołożyłam na parę dni uszkodzony ram , potem wyjełam uszkodzony i nie mam błędów zapisu. |
o super dziękuję ci bardzo Laselight :) będę się stosowała do tego ;D
|
Ja musze powiedzieć, że pomógł mi ten program unblock i mój problem zniknął :)
|
Witam
Czy ktoś wie, gdzie w folderze gry mogę znaleźć zapisane rodziny z panelu rodzin w grze? Jest mi to potrzebne, a nie wiem, czy mogę to jakoś skopiować żeby przesłać komuś. |
Też tego nie mogę znaleźć. Możesz ewentualnie zapisać poszczególnych członków rodziny poprzez edycję w CAS i wysłać jako osobne sztuki, ale nie wiem czy Cię to zadowoli. Wtedy znajdziesz ich w katalogi SavedSims.
|
Czy ktoś mógłby mi pomóc z poprawnym zainstalowaniem modu na cenzurę? Trudzę się nad tym i trudzę i ciągle mi nie wychodzi... Ściągnęłam go z Modthesims, wrzuciłam tam gdzie trzeba, później skorzystałam z poradnika z tego forum, wyczyściłam cache i nadal nie działa :/
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Sprawdzę ten folder jak wrócę do domu. Bo minie chodzi o rodzinki, tylko o zapis ustawień z pewnego moda, które zapisują się jako pusta rodzina :) Dlatego zapisywanie simów w CAS odpada.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:25. |