![]() |
Odp: Forumowa Mafia
wiedziałam, ze to nie kubuss! moimi podejrzanymi są inni, ale nie mam się komu zwierzyc. Moze ktoś się w koncu do mnie dosiądzie? Przesiedziałam na stołówce cały dzień. Nie chcę wracać do domu. Do tego pustego domu....
|
-Zauwaz, ze Mroczny Pan za wszelka cene probuje wszystko zwinic na Dona i Diane. Wydaje mi sie, te to on... oni. Juz sam sie pogubilem. Na poczatek trzeba wyeliminowac Chrupka.
Zauwazylem dziewczyne w koncie. Siedziala sama od poczatku. -Przysiadzmy sie do niej, moze ma cos ciekawego do powiedzenia. ... -Witaj , jestem Lubie a to Restless- wskazal na swoja ... towarzyszke- A ty ? Mozemy sie przysiasc ? |
- Taak, on zachowuje się podejrzanie. W kółko gada o Donie, Dianie i motyce. A mnie się wydaje, że to żadne z nich. - zamyśliłam się. spojrzałam w kierunko stolika, przy którym siedział Don i Diana. Nie wyglądali jakby robili coś złego. - Trzeba jednak wymyślic na niego sposób i upewnic się....
Usiedliśmy razem z roią. Spojrzałam jej prosto w oczy: - Ty też wierzysz w winę Chrupka? |
- slyszalas, john nie zyje! Ktos chce nam zaszkodzic!
|
- Ktoś chce nam bardzo zaszkodzić. Giną osoby z naszego otoczenia, to nie przypadek! Coraz bardziej sądzę, że to chrupek! Jak myślisz?
|
-Jasne siadajcie.
jupi! po dziesięciogodzinnym czekaniu wreszcie ktoś się mną zainteresował! - Chrupek? Sama nie wiem co o nim sądzić. Qwert mu zaufał. Chciał, abym ja też to zrobiła. Jak widać jemu to dobrze nie wyszło (jeśli to oczywiście Chrupencjusz jest zabójcą). Ja bym go na razie nie podejrzewała. Słuchajcie, postawmy na razie na pewniejszy grunt. To Kenny McKormic jest zabójcą. Jestem tego prawie pewna! |
Chrupencjusz rzeczywiście jest trochę..... dziwny. Czytając wpisy zauważyłem, że próbuje zrzucić winę na Dianę i Dona. A jego sojuszniczka, Cherrie, jakoś dziwnie się nie udziela, albo oboje są w mafii, albo jedno z nich. Choć może udziela mi się paranoja. Nie wiem, mamy bardzo podobne podejrzenia. Udam się do stołówki. Może tam będzie ktoś, kto pomoże.
|
- wiele osob podejrzewa niejakiego chrupka. jego znajoma charionette moze byc jego wspolniczka. ta dwojka moze zabijac!
|
Podszedłem do stolika przy którym siedziała niejaka roia i dwójka innych ludzi.
-Mogę się dosiąść ? - spytałem z lekką nieśmiałością |
-Ja bym sie skupil na Chrupencjuszu. Qwerty mu zaufal, umarl. Nie mozemy pozwolic, by to spotkalo ktoregos z nas. Musimy z tym skonczyc. A Kenny, slyszalem o nim wiele razy, nic przyjemnego. Mozemy sie go pozbyc pozniej, ale moja propozycja, to Chrupek. - westchnolem - Zrobmy to dla Qwertego.
-Jasne, siadaj. Zbieramy informacje na temat mafii. Co sadzisz o Chrupku ? Czy moze do nich nalezec ? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:57. |