TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   TheSims.pl - archiwum (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=176)
-   -   Co chcielibyście zmienić? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=38275)

αγάπη 01.03.2011 18:50

Odp: Co chcielibyście zmienić?

a ten cały shooters rozumiem że już tu nie zagląda ?

Wielebny 01.03.2011 19:04

Być może, sporadycznie zajrzy, ale zapewne tylko po to by sprawdzić czy forum działa.
W końcu nie działające forum=brak zysków z reklam.
I to by było na tyle.

patryk916 20.03.2011 08:10

Ja bym zmienił to,że w Off-Topie nie liczą się posty.Czyli na stronie O Mnie liczą się posty z Off-Topu ale jako ostatnie.A w liczbie "wszystkich postów"(tak jak ktoś ma na przykład w profilu: Postów: (np.) 125).Czyli w skrócie:chcę aby(jak ktoś napisze post i pod jego avatarem jest kilka rubryczek:Zarejestrowany,Wiek,Skąd itd.)to żeby przy rubryczce "Postów" liczyły się te z Off-Topu.

Vanitas 20.03.2011 08:28

patryk916 - to bezsensowne bo wiesz jak w offtopie łatwo nabija się posty. Nie bez powodu posty tam są nienaliczane.

amber 20.03.2011 09:18

Moim zdaniem warto by było zmienić długość czekania na możliwość wysłania kolejnego posta. Skróciłabym to do 20, 30 sekund.

kalafjor 20.03.2011 09:55

Ale chyba było już mówione, że tego nie da się skrócić.:|

lay 20.03.2011 10:39

Da się! Jeśli oczywiście admini mają dostęp do panelu admina.
Cytat:

Minimum Time Between Posts
You may prevent your users from flooding your forum with posts by activating this feature.

By enabling floodcheck, you disallow users from making another post within a given time span of their last posting. In other words, if you set a floodcheck time span of 30 seconds, a user may not post again within 30 seconds of making his last post.

Administrators and moderators are exempt from floodcheck.

Recommended: 30 seconds. Type the number of seconds only. Enter 0 to disable this function.
Ustawienia => Opcje => Opcje pisania i edycji wiadomości (nie wiem jakie jest tutaj tłumaczenie, lecz raczej to samo ;p).

Vanitas 20.03.2011 11:58

To kolejna zapora anty spamowa ;)
Jeżeli ktoś pisze dłuższe, bardziej rozbudowane posty to nie przeszkadza, chyba, że w forumowych grach.

Wielebny 20.03.2011 12:13

To wyjątkowo prymitywna i nieskuteczna jak to określiłeś "zapora antyspamowa"
Opcja ta jedynie przeszkadza w dziale "off-topic"
Dobrze byłoby ją wyłączyć tylko w tym dziale, jednakże nie wiem czy jest takowa możliwość.

lithium 20.03.2011 12:20

z tego co widze w panelu to w tym systemie, ktoy podala slythia mozna zmienic tylko ogolne ustawienia, czyli nie da sie dla samego offtopu, ale poszukam jeszcze w innych miejscach
e: no nic nie widze takiego

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:43.