![]() |
Odp: Co chcielibyście zmienić?
a ten cały shooters rozumiem że już tu nie zagląda ?
|
Być może, sporadycznie zajrzy, ale zapewne tylko po to by sprawdzić czy forum działa.
W końcu nie działające forum=brak zysków z reklam. I to by było na tyle. |
Ja bym zmienił to,że w Off-Topie nie liczą się posty.Czyli na stronie O Mnie liczą się posty z Off-Topu ale jako ostatnie.A w liczbie "wszystkich postów"(tak jak ktoś ma na przykład w profilu: Postów: (np.) 125).Czyli w skrócie:chcę aby(jak ktoś napisze post i pod jego avatarem jest kilka rubryczek:Zarejestrowany,Wiek,Skąd itd.)to żeby przy rubryczce "Postów" liczyły się te z Off-Topu.
|
patryk916 - to bezsensowne bo wiesz jak w offtopie łatwo nabija się posty. Nie bez powodu posty tam są nienaliczane.
|
Moim zdaniem warto by było zmienić długość czekania na możliwość wysłania kolejnego posta. Skróciłabym to do 20, 30 sekund.
|
Ale chyba było już mówione, że tego nie da się skrócić.:|
|
Da się! Jeśli oczywiście admini mają dostęp do panelu admina.
Cytat:
|
To kolejna zapora anty spamowa ;)
Jeżeli ktoś pisze dłuższe, bardziej rozbudowane posty to nie przeszkadza, chyba, że w forumowych grach. |
To wyjątkowo prymitywna i nieskuteczna jak to określiłeś "zapora antyspamowa"
Opcja ta jedynie przeszkadza w dziale "off-topic" Dobrze byłoby ją wyłączyć tylko w tym dziale, jednakże nie wiem czy jest takowa możliwość. |
z tego co widze w panelu to w tym systemie, ktoy podala slythia mozna zmienic tylko ogolne ustawienia, czyli nie da sie dla samego offtopu, ale poszukam jeszcze w innych miejscach
e: no nic nie widze takiego |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:43. |