![]() |
Odp: Uwagi dot. działania forum
Pamiętam jak Sim00n nawiązał z nim kontakt i udawał zainteresowanego klienta. Z tego co pamiętam Shooters był skłonny sprzedać forum.
|
Ale zdaje się, że chciał je sprzedać po zawyżonej cenie :P
No ale ciekawe za ile teraz poszłoby to ledwo żywe pod względem technicznym forum... |
Ten koniec okresu rozliczeniowego co konkretnie oznacza ?
Bo to już za miesiąc... To znaczy że ktoś kupił to forum do 2013 roku, 8 maja ? (11 lat) |
No z tego co mi wiadomo co roku jest okres rozliczeniowy ;D Takie podsumowanie jakiś faktur itp. Jeśli normalnie płaci za wszystko to nie ma się co obawiać. ;)
|
Cytat:
|
Sory ze post pod postem, no ale...
Czy mi przeglądarka wariuje, czy dodano nowe reklamy na forum? Bo czasem jak wchodze na główną z jakiejś podstrony, to w nowym oknie otwiera sie reklama jakiejś gry (nie zawsze). i na dole jest takie "Tools" które można odwinąć do góry. Tylko ja tak mam? |
Ja myślałem, że znowu mi się jakiś toolbar wkradł podczas instalacji jakiegoś programu.
Jak najeżdżam na zdjęcia w Waszych Fotkach to mi się pojawia jeszcze "Share". :|:|:| |
@up: to ja tak miałam jak najechałam na logo forum (przez nie przechodzę na stronę główną forum). Tym bardziej wkurzające.
Mnie ten toolbar tez wkurza. No i adblock sobie z nim nie radzi :| Forum się kończy, no :| @down: dokładnie... Jak zobaczyłam ten pasek, to jedna z pierwszych myśli - "jakoś teraz forum ma okres rozliczeniowy" |
Cytat:
Cytat:
|
Właściwie to teraz też to zauważyłem, ciągle mu mało tych reklam...
Ciekawe ile forum ,,pociągnie" nie zważywszy na to że to też spowalnia stronę. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:27. |