![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi oraz problemy z gra
@CW - Właśnie nie wiem. Te akademiki to nie są takie duże parcele. W innych miastach niezależnie od wielkości parceli się nie tnie. Dodam, że hotele i mieszkania też się nie tną, tylko akademiki. W tych studenckich domkach też jest dobrze.
|
Kamil - Hmmm... To nie wiem :| Może to przez to, że jest za dużo ludzi? :| Albo za dużo rzeczy jest tam nawalonych
marlena0189 - to jest ich ojciec i zawsze będą wściekłe gdy zobaczą matkę z innym (ty byś nie była?) :rolleyes: kontakty z matką możesz poprawić bool propem, a żeby się nie wściekały to może pogorsz stosunki z ojcem, ale nie jestem pewna czy to coś da :| |
Cytat:
|
Ponawiam swoją prośbę o pomoc w sprawie myszki który nawrócił. Gdy kliknę interakcje znika w ułamku sekundy.
Reinstalowałem grę, wywalałem mody, odpalałem grę jako administrator |
@CW - To raczej przez ilość simów. Tylko co z tym zrobić? Pomniejszyć wszystkie akademiki? :O Hehee to już mam co robić w ferie świąteczne :rolleyes:
|
Dzięki dziewczyny za odpowiedź :) Trochę byłam zaskoczona bo nigdy wcześniej mi się to nie zdarzyło. Przeważnie gdy matka sama wychowywała dzieci to była pokłócona z ojcem i takich interakcji nie było. Staram się żeby córki nie widziały już romansującej matki. Wesołych Świąt :)
|
Kamil - no chyba to będzie potrzebne jeśli chcesz, aby normalnie ci działała gra, oczywiście nie musisz aż tak drastycznie zmniejszyć :P chyba kilka pokoi wystarczy :)
|
Witam, mam problem z grafika, dokladnie to nie mam jednej opcji w ustawieniach - wygladzanie krawedzi ;/ oczywiscie gra orginalna, wszystkie dodatki org. zainstalowane. Wczesniej jak mialam sama podstawe bez dodatkow do gry to nie bylo tego problemu. Prosze o pomoc, zalezy mi na tym zeby wszystko ladnie dzialalo ;(;p
|
Prawdę mówiąc nie wiem, od czego to zależy, ale u mnie opcja wygładzania pojawia się i znika :| Jeśli nie masz tej opcji w grze, to poszukaj jej w ustawieniach swojej karty graficznej pod nazwą antyaliasing lub po prostu wygładzanie krawędzi. Ja u siebie znalazłam to właśnie w ustawieniach karty (w grze miałam tę opcję zacienioną, nieaktywną) i po włączeniu gry wszystko teraz ładnie wygląda. |
Istnieje jakiś łatwy do ogarnięcia program do porządkowania i zarządzania downloadem?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:15. |