TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65547)

Aperlaxive 04.08.2013 20:15

Odp: Forumowa Mafia

- Kenny chce zwalic wszystko na Ciebie... - spojrzałam w stronę Lubiego.
Musze się także przyzanc, że przez jakiś czas podejrzewałam Ciebie Roiu -spuściłam wzrok - Przepraszam... Nie wierzę abyś zabiła Qwerty'ego.

Na moment zamilkłam

- Mamy kilka podejrzeń, lecz żadnych konkretów. Macie jakiś pomysł, jak się przekonac o winie któregokolwiek z nich?

Cytryśnia 04.08.2013 20:16

"Zrobmy to dla Qwertego."

po tych słowach poczułam, ze muszę to zrobić. Co jednak, jeśli chrup też będzie niecelnych trafem? Z ciężkim sumieniem odparłam: no dobrze...

- Mnie? Wiesz Restles.. jeszcze wczoraj podejrzewałam ciebie

Diana 04.08.2013 20:16

- Też się ich obawiam. Zwłaszcza chrupka. Na początku nie zwracałam na niego uwagi... Aha, trzeba też obserwować Kenny'ego! - powiedziałam.

Mroczny Pan Skromności 04.08.2013 20:16

Dotarłem w to zimne, odosobnione miejsce, gdzie oczekiwać będę na śmierć. A ta jest coraz bliżej. Już czuję jej oddech na sobie. Spójrzmy na to z lepszej strony. Nie będę musiał płacić alimentów po powrocie na Ziemię. Niedoszły teść nie zniszczy mi kariery, a rodzina zapamięta mnie jako młodego i przystojnego. Szczerze mówiąc, wcale nie jest mi lepiej, gdy tak myślę.
Proszę tylko o jedno, Boże. Niech odczytają tę cholerną wiadomość i chronią siebie. Niech nie dopuszczą, aby Wraith wymordowali całą załogę. Niech moja ofiara nie okaże się bezowocna.

redmoon 04.08.2013 20:19

Trójka najwyraźniej nie usłyszała mnie. Z rozmowy usłyszałem, że oprócz roi jest tu również Restles
- Czy mogę się dosiąść ? - zapytałem GŁOŚNO I WYRAŹNIE

Lubie 04.08.2013 20:21

- Kazda smierc prowadzi do Chrukpa.- wylicza - Pierwsza byla Ruda, zignorowala ich ostrzerzenie, po czym umarla. Tak samo jak anazali, przed smiercia byla z Makrylem, Chrupek mogl ja zabic, by zwalic mine na Makrylla. Makryll sprzeciwial sie Chrupkowi i byl przeciwko im, umarl. Kubbus tak samo. [ciach] ... Qwerty tez nie do konca im wierzyl, umarl... Chrupek, Chrupek, Chrupek. Nie sadzicie, ze to podejrzane ? Czas z nim skonczyc.

@poprawilem , chrupku. Sorki, ale wydawalo mi sie, ze to byles ty.. :c

Aperlaxive 04.08.2013 20:22

Spojrzałam ze zdziwiwniem na Nostradamusa.
- Proszę - odrzekłam cicho... - przepraszam nie zauważyłam Ciebie. Lubie masz rację. KAżda śmierc pochodzi od niego. Zaczynam się martwic, kto będzie następny...

Mroczny Pan Skromności 04.08.2013 20:23

Sorry, miałem się nie wtrącać jeszcze, ale do Lubiego - nie podejrzewałem Meony ani przez chwilę ;) Tzn. moja postać :D

Cytryśnia 04.08.2013 20:23

- A ta jego znajoma? Charionette? Jak myslicie? To tylko jego pinoek, czy moze ona tez....

Malfurion 04.08.2013 20:24

- tak kennego podejrzewalem po zabojstwie rudej. moze siedzi cicho i zabija z ukrycia?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:26.