TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia II (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65876)

redmoon 12.10.2013 17:38

Odp: Forumowa Mafia II

Morgana:evilmad:

La Tortura 12.10.2013 18:00

Czyli głosujemy na Cherrie, chociaż jakoś nie jestem przekonana. Ale jeśli trafimy to będę w siódmym niebie. Jeśli zginę dziś od mafii to niech Don sobie przypomni o czym pisaliśmy pare postów temu, bo nadal uważam, że to Diana jest w mafii - w I edycji udzielała się b. często a tutaj nie widziałam jej ani razu, no chyba, że coś ominęłam - całkiem możliwe.

@Mery, zmarnujesz głos głosując na mnie. ;p Nie chcę Cię tutaj przekonywać, ale pomyśl! :D

Katerina 12.10.2013 18:09

Co do poprzedniej edycji to nic nie wiem, bo nie obserwowałam. A chyba nie miałam nawet konta na forum. Ale Flo mnie przekonałas bardziej do Diany. ;)

Diana 12.10.2013 18:24

Cytat:

Napisał Flo
nadal uważam, że to Diana jest w mafii - w I edycji udzielała się b. często a tutaj nie widziałam jej ani razu, no chyba, że coś ominęłam - całkiem możliwe.

Flo, przecież dużo piszę. W poprzedniej edycji pisałam prawie tyle samo, no może nieco więcej. Ale teraz jest rok szkolny i mam naukę, mniej czasu na komputer. To, czy ktoś pisze, czy nie, raczej nie ma wpływu na rolę. Ominęłaś na pewno, bo zwykle pojawiasz się na forum, kiedy już mnie nie ma. Żeby zaraz nie było, ze za bardzo się bronię, tylko po prostu muszę Was oświecić. :D
Już zagłosowałam na Cherrie. :P

Katerina 12.10.2013 18:27

No ja nie mogę. :P Jedna mówi "Ona!", druga ma dobre usprawiedliwienie. W sumie coś podobnego, co mnie SPC dzisiaj oskarżył. Alexandra siedzi na froum, nagle znika! To na pewno nie znaczy, że pojechała do babci czy cos takiego. :apsmug:

Diana 12.10.2013 18:31

Cytat:

Napisał Alexandra (Post 1766567)
No ja nie mogę. :P Jedna mówi "Ona!", druga ma dobre usprawiedliwienie. W sumie coś podobnego, co mnie SPC dzisiaj oskarżył. Alexandra siedzi na froum, nagle znika! To na pewno nie znaczy, że pojechała do babci czy cos takiego. :apsmug:

W poprzedniej edycji też zdarzało mi się nagle znikać i nikt się nie czepiał :P
Nie powinniśmy się sugerować, kto ile siedzi. Z resztą dobrym przykładem jest poprzednia mafia, gdzie był zróżnicowany skład :D
Już nie mogę się doczekać wyników głosowania miasta :3

Cheyenne 12.10.2013 18:33

Cytat:

Napisał Privilege (Post 1766550)
Szkoda że fabuła się sypnęła ale mam nadzieję że po tej grze utworzymy jakieś RPG w tym klimacie :wink2:

Też mam taką nadzieję, ktoś mnie popiera! Yay! :rwink:

Katerina 12.10.2013 18:33

A oskarżanie kto mało siedzi ten jest mafia to według mnie nie pomaga. Niektórzy nie są takimi noł-lajfami, żeby każdą minutę siedzieć na forum. :l

Privilege 12.10.2013 18:39

Odświeżam jak głupia xd

Malfurion 12.10.2013 18:40

buaha, tak bardzo czekasz na smierc czlowieka? xD

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:57.