![]() |
Odp: Forumowa Mafia II
Morgana:evilmad:
|
Czyli głosujemy na Cherrie, chociaż jakoś nie jestem przekonana. Ale jeśli trafimy to będę w siódmym niebie. Jeśli zginę dziś od mafii to niech Don sobie przypomni o czym pisaliśmy pare postów temu, bo nadal uważam, że to Diana jest w mafii - w I edycji udzielała się b. często a tutaj nie widziałam jej ani razu, no chyba, że coś ominęłam - całkiem możliwe.
@Mery, zmarnujesz głos głosując na mnie. ;p Nie chcę Cię tutaj przekonywać, ale pomyśl! :D |
Co do poprzedniej edycji to nic nie wiem, bo nie obserwowałam. A chyba nie miałam nawet konta na forum. Ale Flo mnie przekonałas bardziej do Diany. ;)
|
Cytat:
Już zagłosowałam na Cherrie. :P |
No ja nie mogę. :P Jedna mówi "Ona!", druga ma dobre usprawiedliwienie. W sumie coś podobnego, co mnie SPC dzisiaj oskarżył. Alexandra siedzi na froum, nagle znika! To na pewno nie znaczy, że pojechała do babci czy cos takiego. :apsmug:
|
Cytat:
Nie powinniśmy się sugerować, kto ile siedzi. Z resztą dobrym przykładem jest poprzednia mafia, gdzie był zróżnicowany skład :D Już nie mogę się doczekać wyników głosowania miasta :3 |
Cytat:
|
A oskarżanie kto mało siedzi ten jest mafia to według mnie nie pomaga. Niektórzy nie są takimi noł-lajfami, żeby każdą minutę siedzieć na forum. :l
|
Odświeżam jak głupia xd
|
buaha, tak bardzo czekasz na smierc czlowieka? xD
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:57. |