![]() |
Odp: Masz pytanie - zadaj je tu.
Hej. Mam problem z instalacją.
Otóż pięknie wszystko idzie do 78%, po czym wyskakuje mi komunikat "Włóż do napędu dysk CD/DVD 2". Problem w tym, że mam tylko jedną płytę. Oryginalną, jakby kto pytał. Co mam zrobić? Nie wiem, dlaczego nie działa ;< Z góry dzięki. |
Dawno instalowałem TS2 NS, ale może tutaj chodzi o 2 płytę (z 4 płyt) od podstawy?
|
W podstawce mam też tylko jedną płytę.
|
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=40611 może to pomoże?
|
Zainstalowałam patcha do podstawy, i dalej nic ;/
|
Ale przecież do NS są dwie płytki, przynajmniej ja miałam dwie... O.o
|
No ja głupia jedna xD
Właśnie stwierdziłam, że może zajrzę pod poradnik, a tu płyta O.o Jezu drogi, ale ja jestem głupia. Zapomniało mi się. Wybaczcie za zawracanie gitary. Mimo wszystko dzięki za pomoc :) |
Stworzyłam sobie w TS3 moją ukochaną rodzinę z TS2, i aktualnie robię dla towarzystwa także ich znajomych, i stąd moje pytanie w dziale NS - potrzebne mi nazwisko Simki-studentki, moje Simy znają ją z bodajże Akademii Klasycznej. Na imię ma na 90% Emilka, a nazwiska nie jestem pewna, chociaż kojarzę coś w stylu "Emilka Czarodziejka", i mam pytanie - czy ktoś kojarzy tę Simkę i może upewnić mnie co do jej nazwiska? Miała brązowe, krótkie włosy i chyba beżowy płaszczyk albo coś podobnego. Byłabym wdzięczna za to nazwisko, a za jej zdjęcie to już w ogóle ;) Sama sobie nie sprawdzę, bo w ogóle nie mam teraz zainstalowanego TS2.
|
Niestety każdy na studiach ma innych studentów... Tzn wyglądają tak samo ale mają inne imiona i nazwiska... Tak się dzieje przy reinstalce i w ogóle. gra wybiera imiona dla studentów przy tworzeniu folderu EA Games w dokumentach... Więc małe szanse że u kogoś ta simka o którą ci chodzi nazywała się Emilka jakośtam
Ale swoją droga pamiętam studenta o nazwisku Edward Czarodziej... To może o to chodzi, gra mogła wylosować u Ciebie właśnie to nazwisko dla owej Emilki http://forum.thesims.pl/images/smilies/wink.gif |
Fakt, to mogło być "Czarodziej"...
Nie wiedziałam, że każdy ma innych miastowych, dobrze wiedzieć, dzięki :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:38. |