![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Cytat:
Poszukam Kamienia Tęczowego. Pamiętasz w jakich okolicznościach go odnalazłaś Bindi? |
Cytat:
(mam nadzieję o.o) Ale ma 5,5GB i wszystko jest. |
A więc tak:
+ Jak mniemam to oryginał :P Czy po ponownym włączeniu znowu tak masz? + Czy żaden sterownik ci nie siadł? + Czy karta graficzna - z nią wszystko wporzo? + Czy w grze masz jakieś dodatki które mogą się "kłócić" z grą? + Czy nie masz żadnych uszkodzonych folderów? (ojoj, ofk. w folderach TS3) To chyba wszystko co mi może przyjść do głowy :P |
Cytat:
|
Cytat:
|
Musisz wyciągnąć laptopa z ekwipunku sima i przestawić go do ekwipunku rodziny. W trybie kupowania masz na dole takie pudło, to ekwipunek rodziny. To tam zawsze trafiają skradzione przedmioty.
|
Cytat:
w sklepie kupujesz płyn do kapieli. Pojawi się w wyposażeniu Sima. W domu stawiasz płyn na wannie. I pojawi się opcja "kąpiel z bąbelkami". :))) |
Cytat:
Ja z kolei usilnie poszukuję diamentu różowego, tylko jego brakuje do kolekcji, najwięcej znajduję nieoszlifowanych topazów, normalnie już na nie patrzeć nie mogę. |
Cytat:
2. Nie 3. Tak 4. Nie mam żadnych dodatków 5. Nie jestem pewna, ale wiem, że na tym kompie coś nie mogę włączyć gry przez launchera, tylko muszę wejść w ten folder The Sims 3-> Game -> Bin -> TS3 (a nie Sims3Launcher) i przez ikonkę na pulpicie także wejść nie mogę. |
To może przez to...
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:39. |