![]() |
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
Też mi się wydaje, że zamazany budynek jest po prostu doklejony do zdjęcia. Jeśli zdjęcie jest zrobione w grze, to być może miasto nie jest jeszcze skończone i musieli jakoś ukryć ten fakt.
Pasy faktycznie nieciekawe, choć raczej wyglądają na specjalnie tak zrobione. Chodnik widziałam na innych zdjęciach z TS4, tyle że skrzynka na listy była inna. Na tym zdjęciu skrzynki są dziwne. Lubię nowe zdjęcia z TS4, ciągle i ciągle czekam na więcej :) |
Boże, ale mi sie to podoba! :v Te pasy no są dziwne, ale to dlatego, że są za wąskie, jakby były szersze to by było okej :D Wydaje mi sie że Plumbob jest troszke... za nisko :< Jest strasznie jedynkowy, ja bym jednak wolał tego z dwójki... Sprawiały wrażenie pół przeźroczystych i to światełko bijące od nich <3 No i niespecjalnie podoba mi sie ten fioletowy domek z żółtymi okiennicami :|
|
Szczerze, to zdjęcie jest bardzo, bardzo przeciętne, żeby nie powiedzieć koszmarnie brzydkie. Ta ulica jest jakaś... płaska. Spójrzcie na te studzienki na ulicy, krata powinna przynajmniej udawać, że jest bryłą, a nie tylko teksturą na drodze. Pasy są bardzo brzydkie. Odnośnie samych Simów, to one też wydają mi się jakby naklejone na tą drogę...
|
Plumbbob z całą pewnością został doklejony, podobnie jak postacie i tło z tyłu. Co najwyżej droga i budynki są z gry.
Tak w ogóle to było coś wspominane, czy w grze będą miasta? :| Bo jak na razie jedyne co dostajemy, to skąpe screeny z przedmieść. |
No nie wygląda to najlepiej, ale to tylko fota promocyjna nawiązująca, jak ktoś powyżej zauważył do Abbey Road, ponieważ powstaje muzyka do 4. Info z fb.
Cytat:
|
Mam nadzieję, że muzycznie powrócą do klimatów jedynki - jazz, muzyka klasyczna, instrumentalna, czy nawet to radosne pogwizdywanie - ale nie techno czy co to tam było, co nawiedzało nas w dwójce i trójce. Dobry soundtrack to już połowa sukcesu, niech się więc postarają!
|
No oczywiście, że są doklejeni, to widać na pierwszy rzut oka. Ten obrazek to po prostu zlepek kilku elementów, o czym świadczy sama perspektywa ;) Taka stylówa i tyle.
A co do muzyki, to wolałbym nie wracać do dwójki i jedynki - one były takie jakieś dobijające. |
Mnie się znowu podoba kolejny rysunek :)
Przecież pasy są spoko - nie wiem, co Wy od nich chcecie? :) Są takie jakby starte - zużyte (może trochę zbyt białe albo to ta opcja świecenia obiektów z trójki). Jedynie to chyba trawa mi się nie podoba, bo to jedna wielka zielona plama. |
Uzupełnienie tego posta z Newsów (rozszyfrowane [nie wiem co tu jest napisane]):
- ruszanie pokojów - szukanie obiektów wg kolorów - inteligentne umieszczanie okien (nie jedno po drugim; estetycznie) - brak podziału na tryb budowania i kupowania (:() - można skopiować cały pokój z katalogu - różne rodzaje oświetleń (efekty świetlne; ...) - brak okien do ukośnych ścian - zmiana wysokości dachu i jego szerokości - zmiana tekstur każdej części dachu Tak, marzę o pracy w aptece =( |
- brak podziału na tryb budowania i kupowania (
wtf, mam nadzieję że nie będzie to na zasadzie, wszystko w "kupie" bo będzie to dość wkurzające |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:00. |