![]() |
Odp: Forumowa Mafia
-Charionette, nie przyjzalem sie jej dokladnie. Ale moze ze soba wspolpracuja. Musimy znalezc tez innych. Jeszcze jakies podejrzenia ?
|
- Charionette? Wydaje mi się, że ona jest czysta. On nie zamordował jej bo, wie że jest jedną z niewielu osób, które mu ufają. MPS jest sprytny. Jeżeli naprawdę jest Wright - będzie chciał ciągnąc tę maskaradę jak najdłużej...
JA myślę, że jego sprzymierzeńcami mogą by Ladrón i Apocalypsa. Niby takie ciche, lecz jak wiadomo spokojna woda brzegi rwie... |
- Właśnie. Tylko kilka razy go widziałam. W moim rankingu podejrzanych jest zaraz po chrupku. Nie mozemy też zapominać o Charionette, znajomej chrupencjusza. Może razem są w mafii?
|
z charionette nie wiem co myslec... ale raczej jej nie podejrzewam. na razie sie skupiam na tym chrupku, no i kennym. ten drugi sie nie odzywa. dona tez w dalszym ciagu podejrzewam, choc moze blednie...
|
(Dosiada się)
- Cześć, jestem Nostradamus, ale wszyscy mówią mi Nos. A wy to roia, Restless i Lubie ? |
Ladrón nie zachowuje się jak na mafię. Chociaż kto wie... Ale nie sądzę. Apocalypsa.... Również mozliwe, ale i tak na mojej liście podejrzanych numerem jeden jest Kenny. ZObaczcie. W ogóle się nie odzywa, a głosuje!
- Eee... A ty niby skąd nas znasz?? dziwny facet, zna nasze imiona... |
-Na razie musimy przekonac wiekszosc osob, ze Chrupek jest winny. Wydaje mi sie, ze to nie bedzie problem.
|
- Tak, tak jestem Restless. Kenny? Też tak podejrzewam, jest jednak jedno ale. Dlaczego zabił Rudą?
|
- Jeśli chodzi o moje podejrzenia to na pierwszym miejscu mam Chrupka i Cherrrie. Jednak Apocalypsa i Ladrón też mogą nie być bez winy
|
- Dlaczego? Może żebysmy nie mysleli, ze to on. Poza tym członków mafii jest 5. No i ostatnio coś się chyba pokłócili
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:25. |