![]() |
Odp: Forumowa Mafia II
Nie xd, chcę zobaczyć kto na kogo dokładnie głosował i kto nie głosował i dopi±ć to do mojej tabliczy dedukcji i wywodów xd
|
Ja chcę wiedzieć, czy Cherrie jest w mafii!!!
|
Niestety...znowu chybili¶cie :( życzę Wam powodzenia i będę Was wspierać z za¶wiatów. Byłam jednym z Was, drodzy mieszkańcy. Nie dajcie się więcej zmanipulować ;)
|
Dzi¶ kropnęli¶cie Charionette. Stracili¶cie niewinn± osobę. W grze nadal 6 mafiosów.
Dzi¶ po raz drugi głosów nie oddali: Restless, anizali, Emallie, fromyesterday, KarolinaJ, Valerie, Volturia i Zielona Herbata. Proszę te osoby o info na pm, czy nadal bior± udział w zabawie! Wyniki głosowania: 1. Diana - Charionette 2. Björk - Gingers 3. Kędziorek - Charionette 4. Fallen – Słodki Pan Ciastek 5. Lubie - Charionette 6. kjalvor 7. Apocalypsa - Charionette 8. Ladrón - Charionette 9. Restless - Restless 10. Słodki Pan Ciastek - Charionette 11. Yuki - Don 12. redmoon - Charionette 13. Everlasting. - Charionette 14. Mroczny Pan Skromno¶ci - Charionette 15. Muffindance - Charionette 16. Meryam - Charionette 17. Flo - Charionette 18. Privilege - Charionette 19. anizali - anizali 20. Alexandra - Charionette 21. Cheeba - Privilege 22. Cheyenne - Charionette 23. Emallie - Emallie 24. fromyesterday - fromyesterday 25. Gingers - 26. Juhas - Charionette 27. KarolinaJ - KarolinaJ 28. Qwerty - Charionette 29. Valerie - Valerie 30. Volturia - Volturia 31. Zielona Herbata – Zielona Herbata 32. Don – Charionette |
Znowu się szykuje powtórka z poprzedniego FM :/
|
Czemu Emallie głosowała na sam± siebie?
Edit: anizali też |
mowilem!!!! to nie! Gadaliscie ze bronie mafioza :(
|
A mnie dziwi, dlaczego Bjorka głosuje na Gingers, gdy nas tak namawia na głosowania na Cherrie! [*] dla Charionette i wybacz nam nasz wrodzony dar do bycia manipulowanym.
e. Głosuj± na siebie, ponieważ Libby powiedziała, że kolejne razy jak się nie zagłosuje s± liczone jako głos na siebie |
Tak mi wpadło do głowy, że mafia głosowała na Cherrie, tak zeby podejrzeń nie wzbudzać. o_O
Charionette[*] XD |
Słuchajcie, znowu się nie udało. Kogo podejrzewacie teraz?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:40. |