![]() |
Odp: Co chcielibyście zmienić?
A czemu ostatni? Wiesz, wyszłam z założenia, że i tak teraz wszystko się kręci wokół 3, więc tam będzie najwięcej newsów :)
|
A te komunikaty to muszą być po angielsku?
|
Nie muszą, trzeba spolszczyć frazy.
|
To może by tak to zrobić? W końcu to forum.thesims.pl ;)
|
Ciekawi mnie kto z was potrafił by coś takiego zrobić ;)
Zresztą niewiele komunikatów jest w języku angielskim, ja nie widzę tutaj żadnego problemu. |
W każdym razie i tak nie mamy możliwości by zmienić na forum cokolwiek jeśli chodzi o stronę techniczną i prawdopodobnie ten stan rzeczy już się tak utrzyma.
|
Teraz tak przejrzałem forum, w każdej sekcji dotyczącej gry TS są działy odnośnie dodatków, jednak przydałby się jakiś dział dotyczący ogólnie gry.
|
Przecież do każdej części gry jest forum o podstawowej wersji czyli jak by nie patrzeć ogólnie
|
No tak, ale tam raczej zakłada się tematy dotyczące podstawy z tego co widzę. Dział problemów z grą to już tam są różne, ale mi chodzi raczej o taki dział, w który by można wrzucić wszystkie tematy typu "rośliny do sadzenia w TS3", "kamienie do znalezienia", "ryby do złowienia", tak, żeby zamiast do każdego dodatku tworzyć oddzielny temat pasujący do wszystkich, tworzyć je w dziale ogólnym :D Takie tam moje spostrzeżenia to są tylko... :)
|
No to ustaliło się tak, że o tego typu rzeczach gada się tu: http://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:29. |