TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50756)

UsBuzzer 16.06.2009 11:23

Odp: Pytania i odpowiedzi

A czemu nie możesz uruchomić przez Launchera ;]? Masz w końcu oryginał, czy pirata ;>?

BlonDina 16.06.2009 12:44

Pewnie Ma Okrojoną Wersje i z tego Cały Kłopot.....

Łezka 16.06.2009 12:46

Mojej simce brakuje trzech kamieni do ukończenia tego zadania, bo mam już takie: Niebieski Topaz, Szmaragd, Żółty szafir, Szafir, Rubin, Klejnot Przewspaniały, Tanzanit, brakuje mi Kamienia Tęczowego, Różowego diamentu i diamentu chyba. :/
Na pewno kamień tęczowy znajduje się w Mauzoleum, wiem bo moja simka go znalazła tyle że jest w innym zapisie miasta. :P

Katara 16.06.2009 13:32

Gdzie mogę znalesc gitare??
I gdzie jest terrarium i akwarium??

Wielu rzeczy znalesc nie moge :(
Za dużo ich :P

Kliii 16.06.2009 13:39

Gitara - rozrywka, umiejętności.
Akwarium już nie pamiętam, ale na pewno jest w trybie kupowania ;)

Mamełe 16.06.2009 13:44

Cytat:

Napisał Katara (Post 1047214)
Gdzie mogę znalesc gitare??
I gdzie jest terrarium i akwarium??

Wielu rzeczy znalesc nie moge :(
Za dużo ich :P

Terrarium jest automatyczne. Jak wyciągniesz owada z ekwipunku sima, to on będzie już w terrarium

jigsa 16.06.2009 13:46

Nawet nie wiecie jak mnie ucieszyło to forum!
Uzbierałam już pieniądze na Sims3, tylko mam jeden problem. Musiałabym zainstalować je na lapotopie z systemem Vista, a według tego, co przeczytałam o wymaganiach sprzętowych potrzebne jest min. 2.0 GB. Posiadam dokładnie tyle pamięci. Nie wiem, czy to wystarczy, bo sporo nowych rzeczy będę zapisywać i nie wiem, czy nie zwolni to tempa gry.
Gdyby ktoś rozwiązał mój problem, byłabym dozgonnie wdzięczna.

flauma 16.06.2009 13:50

jezeli to pirat to masz pecha i jakas wadliwa wersje masz ;/ jak pech to pech, ale mowiwsz ze ma 5.5 giga co sie zgadza z poprawna wersja chyba ze mam ripy i okrojonego sciaglas , ale one duzo pozniej wyszly... nie zostaje Ci nic innego niz ponownie browsingowac ;)

Chloé 16.06.2009 13:51

Akwarium jest w ozdoby>rożne :)

Na początku znalazłam różowy diament ale go sprzedałam bo sądziłam że będzie tak łatwy do znalezienia jak inne minerały, zresztą moja simka nie miała czasu na hobby, robiła karierę, teraz jak ma już czas to nie może znaleźć.

'Mu 16.06.2009 14:27

Jeśli znalazłaś jeden raz to nawet nie posiadając kamyczka masz wliczone w procentowe odnalezienie skał. U mnie różowy diament najłatwiej odszukać w okolicach plaży/morza.
Cytat:

Napisał Dziurawiec_Skąpolistny (Post 1047155)
(..) brakuje mi Kamienia Tęczowego, Różowego diamentu i diamentu chyba. :/ (..)

Diament najczęściej pojawia się w okolicach parceli publicznej z jeziorkiem i wodospadem. Nie pamiętam nazwy. Jest to najwyższa parcela z jeziorkiem.
Przy drodze pojawiają się tam dwa/trzy kamienie i jeden duży meteoryt.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:00.