![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Dziękuje ci Mile za ten poradnik ,rozwiązał on mój wieczny problem z dziećmi mutantami :)
Teraz mam za to problem/błąd z zajęciami dodatkowymi. Po wycieczce szkolnej dzieci za nic w świecie nie chcą iść na zajęcia. W panelu sterowania mi dalej pisze,że jest wycieczka,a jej nie ma. |
Gdy wyłączam grę różnymi sposobami zawsze pokazuje mi się błąd zapisu 12 lub 15 i nie wiem jak to naprawić pomocy
|
Jest jakis sposob zeby gra chodzila plynniej, nie cieła się BEZ oslabiania grafiki i wyrzucania dodatkow?
|
http://forum.thesims.pl/showthread.p...52#post1573852
Tak naprawdę wcale nie pogarsza grafiki, nie ma żadnej różnicy. Mi na początku chodziło jeszcze gorzej, ale podjęłam jeszcze raz próbę włączenia gry przez ten program i jest bardzo dobrze :) |
Meggie, dzieki, wyprobuje u siebie :)
|
Cytat:
|
hmm, simsy z natury są grą, która sie tnie :P
aby zapobiec ścinaniu się gry należy zamiast opcji 'zapisz', używac 'Zapisz jako'. gra ma to do siebie, że czym starszy zapis, tym większe ścinki, opcja 'Zapisz Jako' z pewnością rozwiąże problem :P Iliośc dodatków z internetu również wpływa na płynnośc gry. ja użyłem tego poradnika, aby połączyc pliki packages w jeden. po odpaleniu gry byłem pozytywnie zaskoczony. gra nieznacznie, lecz zauważalnie przyśpieszyła. Pomaga również defragmentacja dysków, oraz oczyszczenie rejestru. Przed rozpoczęciem gry możesz wyłączyc internet oraz antywirusa, to bardzo odciąża komputer. |
Wylaczam niepotrzebne aplikacje - internet , procesy i firewalla. Można też antywirusa , ale ja nie wylaczam.
Czyszcze system Ccleanerem i odkurzaczem , programy do optymalizacji itp. I aktualizacja sterowników. |
Jejku :D Już nie tnie się jak emo w depresji, tylko kurde jak emo, ktore odnalazlo radosc zycia, czyli prawie wcale :D Kocham Was, kocham to forum <3
(eh, jak ja sie mam uczyc do matury, jak mi gra tak hula...) |
Po zainstalowaniu Nie z tego świata miałam problem z włączeniem gry - za każdym razem wyświetlał się komunikat: "Program The Sims 3 przestał działać". Usunęłam więc wszystkie dodatki, zainstalowałam je ponownie i wszystko byłoby świetnie, gdyby nie okazało się, że to rzeczy z internetu są problemem - znowu pojawiło się to nieszczęsne okienko pt. "Program The Sims 3 przestał działać". Nie mam zamiaru rezygnować z downloadów, zwłaszcza że przed instalacją NZTŚ wszystko działało bez zarzutu. Czy ma ktoś pomysł, jak pozbyć się tego problemu?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:30. |