![]() |
Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje
kto to ta pani zadeckaa.?? nie nam jej ;D (to ta Zadek. ? )
|
Was pokitrało ?! Obejrzałem ten badziew , to są tylko pozlepiane screeny i artworki .
Nie będzie Pani Zadeckiej . Ta "Zadecka" z okładki to zwyczajna babcia xd |
ale która to ta Zadeckaa ?
|
B K - skąd te informacje. To nie koniecznie o tą okładkę chodzi, można o tym przeczytać w sieci, bynajmniej wydaje mi się, że gdzieś czytałem. Ale wszystko się zgadza nawet z tą okładką - fryzura, kolor włosów, wiek (?), styl ubioru i ee.... mina //// zachowanie? ??
|
Pani Zadecka - Agnieszka Zadecka , kultowa postac występująca w kązdej części gry .
W 1 i 2 jest znana jako Pani Zadecka , lecz na Cemntarzu Cwirów (2) jest grób Agnieszki Zadek A w 3 jest Agnieszką Zadek Już tylko miesiąc i Sunset Valley stanie się Centrum Rozrywki ;D @thequatrick - Gdyby była Zadecha , to byłoby by już dawno wiadomo . Zadecka tak się nie ubierała , wyglądała zupełnie inaczej . I najważnieszy powód , od którego Zadeckiej może nie byc w żadnym dodatku W 3 jest już przecież AGNIESZKA ZADEK ! |
aa ;D to ta ;p ja jak gram w SV. to biorę jej chate (oczywiście ją przemeblowuje), a ją do Ćwirów
|
Pamiętacie jak bodajże w dwójce,po wypowiedzeniu życzenia w studni życzeń to,gdy się coś nie udało - wyskakiwała Zadecka i biła torebką ? Albo chodziła czasem po mieście ^ ^ . A ta Zadek Aga w SV występuje ? O.o .
|
To ta samotna babcia, na wzgóżu, na prawo od morza. (patrząc od morza na park/ratusz)
|
ach, to nie babcia! to zwykła baba, i ona niestety nie pełni takiej roli jak w 2 a szkoda. pewnie że na tych scenach to jakaś babcia
|
noo ;d ale u mnie już jest dawno babcią ;b
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:10. |