![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Nic nie szkodzi, :) Po prostu zabrzmiało to tak, jakbyś uważał, że w tym temacie nie wolno w ogóle pisać o tym czego się oczekuje od dodatku. Ja piszę czego bym chciała, ale wiem dobrze, że połowy z moich oczekiwań i tak nie będzie. Np. oczekiwałam, że wózki w Pokoleniach będą fajnym urozmaiceniem, a zrobili je... do niczego. Przez większość spaceru i tak Sim nosi dziecko na rękach. Jak nie będzie gryzoni, albo w ogóle interakcje z drobną zwierzyną będą zrobione byle jak, to się wścieknę. Ale i tak jestem zachwycona, że w ogóle robią taki dodatek i że będą koniki! :D
|
hmm, poszukam w internecie, gdzieś na anglojęzycznych stronach czy coś, a może i znajdę jakieś informację o gryzoniach ;)
EDIT: znalazłam coś: http://translate.google.pl/translate...6prmd%3Divnsfd tam na samym dole jest napisane, że będą i gryzonie :D z resztą na angielskiej wikipedii, też jest tak napisane ;) |
ja tam się ciesze że będą psy koty i konie a reszta to może być albo, może jej nie być ja i tak, nie korzystałam z takich zwierząt w the sims 2.Ważne żeby dodatek miał mało błędów.
|
wyczytałam też na pewnej stronie, że sklep zoologiczny nie będzie króliczą norą :)
|
Trzeba poczekać na więcej informacji, na razie nie jest źle. A na początku, jak info o zwierzakach wyciekło do sieci, była taka plotka, że koni nie da się mieć na własność. A tu proszę, można je nawet stworzyć, jak sima, psiaka czy kota :D
|
O będą gryzonie.... :D Ja wiem, że stworze mini zoo w jakimś pomieszczeniu i będzie miejsce z gadami wszystkie oddzielone małym murem (Ten mur pół na pół) jaszczurki, węże i żółwie. W następnym pomieszczeniu będą wszystkie ptaki i papugi, następny to akwarium/oceanarium, a w jeszcze następnym gryzonie. Psy na dworze, kot (ponieważ chce miec jednego) będzie przebywał w domu, a konie w stajni i na wybiegu :D I jak to wszystkie zrobię wstawię fotki :D :D :D
|
A ja sobie zrobię mini zoo <3 (Przynajmniej się postaram) :D i jakąś stajnie też może xd
|
Bardzo czekałam na zwierzęta. Dla mnie to chyba ulubiony dodatek. Wystarczyłyby mi koty i psy:)
|
Jest jedna rzecz, której jestem bardzo ciekawa. No bo koń, to nie rower... jest duży i ma duże wymagania. Pominąwszy już nawet fakt, że nie w każdym domu znajdzie się miejsce na stajnię, choćby miniaturową, to jest to nieetyczne trzymać konika bez dużego wybiegu... Coś mi się wydaje, że będzie w mieście coś w rodzaju stadniny, gdzie będzie można trzymać swojego konika. No bo inaczej to byłoby to trochę dziwne. Na pierwszym trailerze jest babka na koniu, a potem pokazują ją w jej domu z psem i kotem. Nie wydaje mi się, żeby w tym domu miała stajnię.
|
anie, no i chyba tak będzie, bo piszą, że zrobią specjalne ranczo dla koni w mieście :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:22. |