![]() |
Odp: Forumowa Mafia II
no to chybilismy po raz drugi. ta mafia jest nieosiagalna :p
|
Teraz bójmy się 21:30 :O
|
Kurde jak myślicie? Kogo kropną? Mam już szykować sobie szatę pogrzebową od Hansa Klossa? XDDD
|
Ja nie moge się zdecydować - SPC lub Björk. Björk nas wpuściła w maliny.... i to porządnie. A SPC jest po prostu podejrzany. Ale mimo tego coraz bardzoej skłaniam sie ku ciastkowi.
chodzi mi oczywiście o moj głos w głosaniu miasta, a jeśli chodzi o mordersto mafii - nie mam pojęcia :noexpression: |
ej, nie sądzicie, że to dziwne, że Bjork nam podsunęła Cherrie a teraz zagłosowała na Gina?
|
ciekawe, kto dziś zginie. a ogółem wśród niegłosujących i nieudzielających jest jakiś procent szans, że ktoś z nich należy do mafii.
|
haha, zapowiada sie teraz *****ista zabawa :D
myślę, że nie powinniśmy pisać publicznie, na kogo głosujemy. mamy dwa ślepe trafienia, więc sądzę, że mafia myśli, iz następnym razem tez spudłujemy i glosuje razem z nami, zeby nie wzbudzac podejrzeń. zreszta, po co to pisać, skoro głosy i tak beda do wglądu? |
Nie mam pojęcia. Ale zastanawia mnie czy Bjorka się po prostu pomyliła z tą wiadomością od Cherrie. Ale coś mi tu nie gra... Bjork powiedziała, że Cherrie jest w mafii i że dużo ze sobą piszą. Charionette jak się okazało nie była w mafii i powiedziała, że ze sobą nie pisały.
|
Cytat:
Cytat:
Jak dla mnie to właśnie dziwne - mówi, na kogo głosować, a później sama głosuje na inną osobę. I jeszcze na Gingersa... A nic tu o nim nikt nie pisał. I w sumie to na razie go nie podejrzewam. |
Mother of God, ta gra mi już zryła psychikę. :l
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:48. |