![]() |
Odp: Forumowa Mafia III
Wszyscy zebrali się na placu przed szkołą, żeby wymusić na jednej osobie przyznanie się do winy. Niestety nie znaleźli swojej „ofiary”. Zamiast tego po szkole rozeszła się wieść, że alpherainn trafił do zakładu psychiatrycznego. Nie trzeba było długo czekać, aby każdy z zebranych dostał smsa: „Następnym razem to ty wylądujesz w Czubkolandii!”
Pozostali przy życiu: 1. Pink Panther - redmoon 2. Laselight - krewetka 3. Ktoś - krewetka 4. Diana – orka Helena 5. Krewetka - 6. Apocalypsa - alpherainn 7. Orka Helena - alpherainn 8. Morgana - alpherainn 9. Everlasting - 10. Cheeba - 11. wieloryb - alpherainn 12. Björk - 13. Privilege - krewetka 14. Czarnuch2323 - 15. Redmoon - Everlasting 16. Cheyenne – orka Helena 17. Kędziorek – Ktoś Macie więcej szczęścia niż rozumu :P. W grze pozostało 2 mafiosów. |
MOWILAM ha, mowilam B)
chociaz w sumie to nie pamietam czy mowilam ze glosuje na alpha xD |
Super! :D
|
Łooo. Alph w mafii?! :O Nawet nie dam znicza!
|
Whaaat ? A ja mu ufałem. Kogo podejrzewał ? Teraz wiemy, że te osoby są niewinne.
|
Ale wywaliliśmy mafiosa, sialala! ^.^
|
Czemu mój nick jest podkreślony? xD
|
Cytat:
|
Wiemy, że orka Hela jest niewinna, mafioso nie głosuje na mafiosa w takiej sytuacji. Kogo jeszcze miał na celowniku ?
|
Mogła też głosować na aplheraina dla zmyłki.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:06. |