![]() |
Odp: Masz pytanie - zadaj je tu.
Wydaje mi się że ta opcja dostępna jest dla każdego kto należy do bractwa studenckiego
|
Ale ja mam bractwo studenckie i żaden członek nie ma tej opcji.
|
Musisz mieć ale nie jestem pewien włączoną wolną wole gdy chcą ci robić takie opcje jakie opisujesz.
|
Czyli mam włączyć wolną wolę? Bo nie rozumiem.
|
Tak, Podróże, Lupinowi właśnie o to chodziło. Może te simy same z siebie to robią.
Ja osobiście z czymś takim nigdy się nie spotkałam. |
Nie, właśnie nie! Sim o którym pisałem wcześniej miał na sobie opcję "śpij na podłodze". Czytałem gdzieś że to się pojawia jak sim wróci z kampusu z workiem na śmieci. Ale nie wiem dokładnie. Jeszcze jedno na youtube jest filmik z urytymi obiektami które pojawiają się po wpisaniu boolprop i naciśnięciu z shiftem na kosz. Link:http://www.youtube.com/watch?v=fqcR7sYnVso
|
hej! nie wiecie gdzie można ściągnąć taką japońską matę do spania co leży na ziemi? :) ( do ts2) jak wiecie to dajcie linki
|
Cześć! Już dawno nie pisałam, ale zamierzam sobie kupić jakieś dodatki, bo nie mam wszystkich. I to moje pytanie:
Czy będąc na studiach (czyli będąc młodym dorosłym) można być wampirem, czarownicą, simorośliną, zombie lub wilkołakiem? Z góry dzięki! |
Elajza - można ;)
|
Więc mam pytanko;
1.Jak wywołać bitwę na poduszki?(Proszę o dokładną odpowiedź) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:05. |