![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Eh to w takim razie innym simem znalazłam kiedyś tam różowy diament, bo mam w kolekcji wszystkie dotychczas wymienione oprócz właśnie tego i nadal jest to 90% ...
|
A czy istnieje już coś takiego jak InSim do TS3....??
|
czy u was czas też się koszmarnie wlecze, mimo maksymalnego przyspieszenia? Jajko można znieść kiedy sim śpi 6 simowych godzin.
|
Tak.To wkurzające,więc ustawiłam sobie,że jak jeden śpi,drugi nie. :)
Czy gdy jeden z simów kupi sobie gitarę/laptop/itp. drugi może z tego skorzystać? Nie mogę tego rozszyfrować.Mi to znika od razu do ekwipunku. |
Może skorzystac... przeciagnij laptop lub gitare rączką z ekwipunku na podłoge lub na drugiego sima
|
To nie pytanie,ale
Powiedzcie mi wszystko na temat kariery złodzieja :) |
Złodziej kradnie, tyle.
Pograj złodziejem i się wszystkiego dowiesz, co ty chyba nie takie trudne? |
Cytat:
Masz do wyboru dwie ścieżki: 'dobrą' i złą (zwykły złodziej albo Cesarz Zła) ale to dopiero bodajże na 7szczeblu kariery, najważniejszą umiejętnoscią jaką sim musi rozwinąć jest sport. Przy wyższych szczeblach sim może przynosić łupy z akcji. Po osiągnięciu szczytu z Cesarza Zła mogą bić czerwone promienie: http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=38013&page=233 |
Cytat:
|
Mój Sim ma marzenie życiowe aby złowić ileś tam ryb i wsadzić do jednego akwarium :O a ktoś pisał, że tak się nie da.... więc o co chodzi z tym marzeniem ?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:45. |