![]() |
Odp: Forumowa Mafia
Res, ty chyba kontaktujesz się z Dianą, napisz do niej! I do Fallen.
@down: ale po co tyś to napisał : | |
@up - poprawiam
Jako, że w tej sytuacji nie mogłem się przydać, napisałem kilka wiadomości... Do Chrupencjusza : "Znam całą prawdę. Odchodzę, by nie zostać sprzątniętym. Nos" Do Cherrie : "Zam całą prawdę. Nie wiem tylo, czy jesteś jego pionkiem, czy sojuszniczką. Nos" Wysłałem obydwie wiadomości czując, że to działanie zmniejszyło me szanse na przeżycie |
Taak, wyślę im po mailu.
Z torby wyciągnęłam nietykanego od dawna tableta i zaczęłam pisac: "Witaj! Razem z kilkoma innymi osobami podejrzewamy chrupka. Możemy liczyc na Twoją pomoc? ~Anne" |
Chwycilem Restless za dlon i powiedzialem
- Wrazie, gdybysmy widzieli sie ostatni raz, nie pozwol, by Chrupek przezyl - wydusilem. |
- Dobrze. Zrobię wszystko by on zniknął. - popatrzyłam mu prosto w oczy - Obiecaj mi, że jeśli umrę, zrobisz to samo...
|
- Dla ciebie wszystko. - powiedzialem
|
Don przedyskutowal rewelacje z diana po czym pozegnali sie. w drodze powrotnej, don otrzymal wiadomosc od lubie.
- tez go podejrzewam! mozesz na mnie liczyc |
patrzyłam na lubiego i restless z boku. Czułam się dziwnie. Znów ten cios w serce, że nie zdążyłam wtedy porozmawiać z Qwertem.
|
- Muszę lecieć, kochasie (o Lubie i Restless). Jak tylko odpiszą dajcie mi znać.
|
- Dziękuję... - wyszeptałam.
~*~ Szłam ciemną alejką modląc się bym jak najszybciej dotarła do domu. Oby dzisiejszej nocy nikt nie zginął... |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:48. |