![]() |
Ja lubię wszystkie oprócz EMERYT...ale najbardziej to lubię bobaska i dzieciaczka raczkującego :)
|
E tam. Młodzi dorośli wymiatają! :D
|
Ja najbardziej lubię grać nastolatkam i dorsłymi. Nastolatki są fajne ale nie ze względu na to że chodzą do szkoły a dorosłych ponieważ mają najwięcej możliwości.
|
Moim zdaniem najlepsi są emeryci, dorośli, dzieci w wieku szkolnym i może nasto.... Wybrałam dorosłych :D . Ale emeryci też są fajni. :P
|
1-NASTOLATKI
2-DZIECI (one) 3-NASTOLATKOWIE 4-DZIECI (oni) 5-DOROŚLI (one i oni) 6-NIEMOWLAKI (oni i one) 7-EMERYCI (oni i one) 8-DZIDZIE (oni i one) male dzieci sa najgorsze bo wnerwiaja mnie z tym kiblem. potem tylko rycza ze im higiena spada a sprzatac trzeba..... :P :P :P :D :D :D NASTOLATKI GORA!!!!:happy2: :happy2: |
Hmmmm......
Ja myśle tak:
-Bobas jest suuuuuuuuuuper najbardziej lubie uczyć do chodzić, mówić i nosić go 10/10 -dziecko w wieku szkolnym ........wolicie żebym sie nie wybowiedziała...-10/10 -nastolatek jest suuuuuuuuper, ma super ciuchy i ogólnie jest świetny11/10 -dorosły ma najwięcej możliwości, jest ogólnie suuuuuuuper10/10 -emeryt hmmmm.......nawet fajny 5/10 I to jest moje zdanie.(ał bolą mnie palce ;( ) |
Zdecydowanie nastolatek i dorosły :yes:
|
Mi odpowiada dorosłość i nastki ;P
|
Moim zdaniem nastolatek
|
Moim skromnym zdaniem nastolatek i to dziecko raczkujące są słodkie te dzieciaczki :*
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:30. |