![]() |
ABRA JEST SUPER!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ale temat o abrze głupi, lepsz gwiazda!!!! <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< |
Mam pytanie ale ono moz juz było nie gniewajcie sie bo ponoć mozna wchodzic na fasole jak bedzie juz bardzo duza i jak ona tam wejdzie na sam± góre to odrazu schodi czy pojawia się inny pulpit np ze jest jakis tam zamek i wielkoludy,masz nagle fasole w magazynku czy moze wchodzisz na inna działke o nr 95 czy tam 94 i budujesz tam dom bo kardzy mówi inaczej juz nic z tego nie rozumiem :wacko:
|
Cytat:
Żadnych zamków się nie spodziewaj :P |
a to gdziwne bo jak ja wszedłem po fasoli z wpisanym kodem move object on to mi i tryb kupowania i budowania działał . i tam leżał will wgirt nie wiem jak on sie nazywa i opisany był jako sterta fasolek, i sprzedałem go i zrobiłem 2 piętrowy domek i teraz jak innym simom wyrosła fasola i po niej wszydz± to do tego domku. czy u was tak nie działa?? moge dac na dowd screna tylko że nie wiem jak przeniesc z drugiego komputera.
|
U ja tak nigdy nie miałam (może dlatego że fasola mi tak wielka jeszcze nie wyrosła < :P >)
|
Ja już od dawna mam. ^_^ Podobaj± mi się. Bardzo. Zagłosowałam na TAK (oczywi¶cie :P )
|
A ja już abre mam , ale wole gwizdke!
|
Ja też wole gwiazde ale podoba mi sie też balanga., bo można zapraszać ludzi na PARTY
|
ja nie mam ABRAKADABRY ale Gwiazde mam... jak kupowalam te simsy to abra. juz byla, wiec mialam do wyboru - czy abrakadabra czy gwiazda. wybralam gwiazde i jest najlepszymi simsami zaraz po RANDCE. TERAZ OCZEKUJE NA SIMS2 KTORE BEDA NAPEWNO SUPER! :)
|
Ja za abrakadabr± zabardzo nie przepadam wole zwierzaki i gwiazde.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:38. |