![]() |
a jeśli mam dwie nastolatki (siostry bliźniaczki) i chce obydwie wysłać na studia to musze każdym osobno? a chciałabym żeby mieszkały razem.. ;)
aha ;d i co to znaczy że niektóre pragnienia i obawy są w takiej niebieskiej rameczce? P.S Na płytce która jest razem z GRAMI EXTRA są fajne zwiastuny ;P właśnie oglądam ;] |
Cytat:
Dodatek juz jutro... :D ...Nie moge sie doczekac.... Fajna jest galeria jest na naszej stronie...A mnie ciekawia niektore pragnienia..: -jakaś kartka papieru.. -a w obawach jakby przekreślona...Czy to zaliczenie egzaminów..?? |
Wiecie powinniescie przestac z tymi pytaniami!!Przeciez jutro ukaze sie gra w sklepach (jak kogos nie stac to trudno) wiem ze jestesmy wszyscy ciekawi no,ale nikt (co prawda)nie zabronil pytac.Jezeli juz tak bardzo chcecie zobaczyc zdjeca z tej o to najlepszej gry jaka znam :D ro polecam kupic kwartalnik (chyba) o nazwie:
GRY ,kosztuje ona 6.90zl jest tam plyta z dodatkami do gry The sims2 na studiach (nie jestem pewna czy do na studiach ale napewno do the sims2) Jezeli chcecie kupic to prosze pytac o czasopismo: GRY wszystko o simsach na studiach :P |
ta gazeta nazywa się "Komputer ,świat , gry" też mam tą gazete już cały poradnik przeczytałem :)
|
Cytat:
Opisane jest tam wszystko oraz jest pełno poradników. Naprawdę polecam :] |
Rilluś ;* mam tą gazetkę i też polecam, ale ts 2 : NS nie wiem czy będę mieć jutro ;(
|
Cytat:
;* |
Cytat:
Polecam ją naprawdę super a dodadki... :* Ps:Ja tez jutro bede mieć TS2NS :D |
...
Ja jutro nie kupuje the sims 2 na studiach wole troche poczekać , tak samo jak było o the sims abrakadabra chciałam ją kupić , ale jak sie troche dowiedziałam co tam bedzie to zrezygnowałam i nie załuje . Ale mam nadzieje że the sims 2 na studiach bedzie super !
|
...to ja też dołącze się do pytających :P Czy będzie można używać kodu Motherlode ??
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:06. |