TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   The Sims 2- Na Studiach (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=15026)

vivien 10.03.2005 17:03

a jeśli mam dwie nastolatki (siostry bliźniaczki) i chce obydwie wysłać na studia to musze każdym osobno? a chciałabym żeby mieszkały razem.. ;)
aha ;d i co to znaczy że niektóre pragnienia i obawy są w takiej niebieskiej rameczce?

P.S Na płytce która jest razem z GRAMI EXTRA są fajne zwiastuny ;P właśnie oglądam ;]

Nindë 10.03.2005 17:05

Cytat:

Napisał Thorin
Dzisiaj premiara. Fajnie no nie ?? Cieszycie sie ??

Edit zapomniłem dodać że :

Dzisiaj, w większości krajów europejskich, takich jak Niemcy czy Francja, do sklepów trafiło The Sims 2: Na Studiach (Die Sims: Wilde Campus-Jahre, Les Sims 2: Académie).

My /Polacy/ musimy poczekac do jutra, /przynajmniej większość/.

Wertowałem sobie strony rosyjskie i zauważyłem, że biedni rosyjscy fani nie mają swojej wersji językowej The Sims 2. Biedactwa.

Biedni rusi... :( :( ...Ja bym tego nie przezyla gdyby ktos powiedzial ze nie bedzie polskiej wersji jezykowej simsow...

Dodatek juz jutro... :D ...Nie moge sie doczekac....
Fajna jest galeria jest na naszej stronie...A mnie ciekawia niektore pragnienia..:
-jakaś kartka papieru..
-a w obawach jakby przekreślona...Czy to zaliczenie egzaminów..??

Vanilla 10.03.2005 17:14

Wiecie powinniescie przestac z tymi pytaniami!!Przeciez jutro ukaze sie gra w sklepach (jak kogos nie stac to trudno) wiem ze jestesmy wszyscy ciekawi no,ale nikt (co prawda)nie zabronil pytac.Jezeli juz tak bardzo chcecie zobaczyc zdjeca z tej o to najlepszej gry jaka znam :D ro polecam kupic kwartalnik (chyba) o nazwie:
GRY ,kosztuje ona 6.90zl jest tam plyta z dodatkami do gry The sims2 na studiach (nie jestem pewna czy do na studiach ale napewno do the sims2) Jezeli chcecie kupic to prosze pytac o czasopismo: GRY wszystko o simsach na studiach :P

Toxic 10.03.2005 17:35

ta gazeta nazywa się "Komputer ,świat , gry" też mam tą gazete już cały poradnik przeczytałem :)

Rilla 10.03.2005 17:36

Cytat:

Napisał Vanilla
Wiecie powinniescie przestac z tymi pytaniami!!Przeciez jutro ukaze sie gra w sklepach (jak kogos nie stac to trudno) wiem ze jestesmy wszyscy ciekawi no,ale nikt (co prawda)nie zabronil pytac.Jezeli juz tak bardzo chcecie zobaczyc zdjeca z tej o to najlepszej gry jaka znam :D ro polecam kupic kwartalnik (chyba) o nazwie:
GRY ,kosztuje ona 6.90zl jest tam plyta z dodatkami do gry The sims2 na studiach (nie jestem pewna czy do na studiach ale napewno do the sims2) Jezeli chcecie kupic to prosze pytac o czasopismo: GRY wszystko o simsach na studiach :P

Nazywa sie Komputer Świat Gry Extra.
Opisane jest tam wszystko oraz jest pełno poradników. Naprawdę polecam :]

vivien 10.03.2005 17:40

Rilluś ;* mam tą gazetkę i też polecam, ale ts 2 : NS nie wiem czy będę mieć jutro ;(

Rilla 10.03.2005 17:42

Cytat:

Napisał Gusiaa
Rilluś ;* mam tą gazetkę i też polecam, ale ts 2 : NS nie wiem czy będę mieć jutro ;(

Ja tez nie będe mieć jutro. Troche poczekam aż mój kolega sobie kupi xp
;*

ReGiNa 10.03.2005 18:14

Cytat:

Napisał Gusiaa

Ja też mam gazetkę:P
Polecam ją naprawdę super a dodadki... :*
Ps:Ja tez jutro bede mieć TS2NS :D

ruda 10.03.2005 18:46

...

Ja jutro nie kupuje the sims 2 na studiach wole troche poczekać , tak samo jak było o the sims abrakadabra chciałam ją kupić , ale jak sie troche dowiedziałam co tam bedzie to zrezygnowałam i nie załuje . Ale mam nadzieje że the sims 2 na studiach bedzie super !

Jamaica 10.03.2005 19:10

...to ja też dołącze się do pytających :P Czy będzie można używać kodu Motherlode ??

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:06.