![]() |
Cytat:
|
Dzięki, już mam ten katalog. A czy to dobrze że on pojawił się w katalogu TS2? Nie powinien być w NS?
|
Cytat:
|
Czemu w tym "mini FAQ" jest napisane, że student dostaje 20000 na "start", a u mnie 500 "na łeb"? :O :\ :(
|
Cytat:
|
Moje Pytanko
Moje pytanko jest takie : czy w the sims 2 na studiach młody dorosły może bara bara??bo nastolatki nie mog± a dorosli tak a młodzi dorosli????
|
Cytat:
|
a ja mam pytanko, dlaczego gra sie zacina i wszystko dlugo sie laduje ? spelniam wymagania zalecane.
|
Cytat:
|
mam kilka pytań (ts na mam zaledwie pare godzin :P)
1. dostałam się do bractwa... ale jak można sie dostac do tajnego stowarzyszenia??? (podobno trzeba miec 3 przyjaciol z niego ale w moim akademiku kreci sie tylko 1 simka z "klamra" ). jak to zrobić 2. jak "rozruszać" atmosferę w akademiku? - wszyscy siedz± tylko w swoich pokojach i nic nie robi± albo id± cos zjesc 3. co zrobic zeby nakłonić innych do dawania napiwkow (czasami wogole nie chca nawet przechodzić koło "zarabiaj±ych" simsów) 4. jak założyć własn± kapelę muzyczna??? 5. jak zachecic simow do wspolnej zabawy - NP. przy ognisku 6. pod dom mojego studenta przyleciała czyliderka --------- wiem ze na forum był juz temat taki ale co trzeba zrobić żeby np. nasz sim był czyliderk±??? 7. już ostatnie.... moj sim ma pragnienie "zaprosić kogo¶ do bractwa" - jak to sie robi... pisze tam ze trzeba nacisnac na innego sima i dac zapros... a tego tam wcale nie ma jak naciskam... :\ |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:07. |