TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z gr± (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   The Sims 2: Na Studiach - Masz pytanie - zadaj je tu (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=18513)

Eveline 18.03.2005 17:37

Cytat:

Napisał Karu¶
Ale ja nie mam Body shopa z NS. Mam tylko tego z TS2. Nowego nie mam. Proszę o jakie¶ szczegóły, bo jestem niekumata.... ;(

Ok, spróbuj tak ... Start-> Wszystkie Programy -> EA Games -> TS2 Na studiach -> The Sims2 Warsztat :)

Karu¶ 18.03.2005 17:40

Dzięki, już mam ten katalog. A czy to dobrze że on pojawił się w katalogu TS2? Nie powinien być w NS?

Eveline 18.03.2005 17:45

Cytat:

Napisał Karu¶
Dzięki, już mam ten katalog. A czy to dobrze że on pojawił się w katalogu TS2? Nie powinien być w NS?

Ja go mam w obu :) Mam nadzieję, że teraz już wszystko ok :)

Aweria 18.03.2005 18:14

Czemu w tym "mini FAQ" jest napisane, że student dostaje 20000 na "start", a u mnie 500 "na łeb"? :O :\ :(

asero 18.03.2005 18:24

Cytat:

Napisał Aweria
Czemu w tym "mini FAQ" pisze, że student dostaje 20000 na "start", a u mnie 500 "na łeb"? :O :\ :(

U mnie jest identycznie poprawcie bł±d!!!!Już sie martwiłem że ja mam co¶ nie tak!!

mbartek1 18.03.2005 18:39

Moje Pytanko

Moje pytanko jest takie : czy w the sims 2 na studiach młody dorosły może bara bara??bo nastolatki nie mog± a dorosli tak a młodzi dorosli????

rainne 18.03.2005 18:44

Cytat:

Napisał mbartek1
Moje pytanko jest takie : czy w the sims 2 na studiach młody dorosły może bara bara??bo nastolatki nie mog± a dorosli tak a młodzi dorosli????

młodzi doro¶li mog± się bara-bara (:O ), mog± się zaręczać ze sob±. nie mogę wychodzić za siebie za m±ż/ żenić się oraz mieć dzieci/zachodzić w ci±żę.

shadow-95 18.03.2005 21:11

a ja mam pytanko, dlaczego gra sie zacina i wszystko dlugo sie laduje ? spelniam wymagania zalecane.

berata 18.03.2005 21:19

Cytat:

Napisał shadow-95
a ja mam pytanko, dlaczego gra sie zacina i wszystko dlugo sie laduje ? spelniam wymagania zalecane.

Pewnie masz poprostu słaby komputer (jak na wymagania ts2). Żeby pograć naprawdę płynnie i bez zacinanek Twój komp powinien mieć sporo lepsze parametry niż minimalne. Być może też masz bardzo wiele obiektów w downloads, co też spowalnia działanie gry. Staraj się budować małe domki z niewielk± ilo¶ci± simów. Wtedy będzie Ci się przyjemniej grało.

Zaria 18.03.2005 23:55

mam kilka pytań (ts na mam zaledwie pare godzin :P)

1. dostałam się do bractwa... ale jak można sie dostac do tajnego stowarzyszenia??? (podobno trzeba miec 3 przyjaciol z niego ale w moim akademiku kreci sie tylko 1 simka z "klamra" ). jak to zrobić

2. jak "rozruszać" atmosferę w akademiku? - wszyscy siedz± tylko w swoich pokojach i nic nie robi± albo id± cos zjesc

3. co zrobic zeby nakłonić innych do dawania napiwkow (czasami wogole nie chca nawet przechodzić koło "zarabiaj±ych" simsów)

4. jak założyć własn± kapelę muzyczna???

5. jak zachecic simow do wspolnej zabawy - NP. przy ognisku

6. pod dom mojego studenta przyleciała czyliderka --------- wiem ze na forum był juz temat taki ale co trzeba zrobić żeby np. nasz sim był czyliderk±???

7. już ostatnie.... moj sim ma pragnienie "zaprosić kogo¶ do bractwa" - jak to sie robi... pisze tam ze trzeba nacisnac na innego sima i dac zapros... a tego tam wcale nie ma jak naciskam... :\

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:07.