![]() |
Patrz strona wcześniej- mój ostatni post ;)
|
Dzięki Chemii sima odrzuca np. smród a woda kolońska to coś co przyciąga sima I
Mam pytanie co zrobić, żeby zapamiętała gra wyświetlanie wokół parcel bo jak ustawie dogodne dla siebie ustawienia, to po ponownym włączeniu resetuje się, a mój komputer do aż takch słabych nie należy więc nawet po ustawieniu na maksa, jest ok. Ma ktoś na to sposób? |
chcialam abym swatka znalazla mojemu ismowi jakiego drugiego sima... zadzownilam do niej, przyszla i ... mam tylko opcje: rozmawiaj, flirtuj, odpraw itp i nigdzie nie ma opcji aby wyszukala tego sima :|
ps. jak zawsze namieszalam, mam nadzieje ze sie skumacie ;) |
Pawlo jak rodzi sie nowy sim, to gdy dochodzi do nastolatka to mu sie wybiera zarowno aspiracje jak i chemie, co mu sie bedzie podobac (dwie rzeczy) a conie (1 rzecz)
chyba o to Ci chodzilo. trawka a zadzwonilas do niej jako do simki czy przez 'uslugi'? bo to przez 'uslugi' trzeba. |
Cytat:
Spróbuj jeszcze raz po nia zadzwonic i kliknij na opcja randka w ciemno czy coś takiego, to powinno byc to. |
Cytat:
|
Pomóżcie, proszę
Mam obraz Merolas MultiPainting i szczerze powiem, że w sumie dzięki temu moja simka zdała studia z dobrymi ocenami i jeszcze miała czas na flirty z wieloma simami. A tu buch, nagle razem z Simsami Nocne Zycie zniknęły wszystkie dodatki. Klikam - włącz zawartość treści zmodyfikowanej - a tego dalej nie ma :( Czy wam on chodzi, jeżeli go macie? |
|
mam pytania:
1.czy przebywając na swojej parceli widac tez oprócz niej całą okolice wraz z żyjącymi w niej simami? 2. Czy da sie odwiedzać sąsiadów 3.Czy samochód prowadzi sie samemu? |
Cytat:
umów sie na randke taka opcja :D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:29. |