![]() |
Mi ne dawno pierwszy raz przyszedł i kazał mi zapłacić dolców :P .Ale to jest beznadziejne bo jak np.przyjdzie raz to chyba też będzie trzeba zapłacić i to jest beznadziejne ;)
|
A ja ile razy musiałam zapłacić. Np. Za to że czaruję na dworze.
|
Jak zaprosisz gości do swojego MAGICZNEGO sima i on będzie miał (sim) MAGICZNY obraz na ściani (taki co się ruszają postacie) to oni (śmiertelnicy)
zemdleją. |
żartujesz B) super trzeba sprawdzić - a na normalnej parceli czy na uroczysku mieszka ten "magiczny" sim?
ja zauwazylam ze jak koścista jest "na wolności" i sprząta kiedy są sąsiedzi w domku - strasznie się denerwują - chyba się im ona nie podoba, a przecież taaaka sympatyczna jest ;) |
nie tylko oni!! B) moja sprzataczka jak ja zobaczyla to zaczela krzyczec "co to za szkielet w moim ubraniu!?!" itp. i powiedziala ze sie nas boi i sie wynosla! :P glupia jakas! ale wracajac do gostka to on w ogole jakis taki dziwny, ale na szczescie do mnie jeszcze nie przyszedl, bo moje simi sa grzeczne! :rolleyes: :D
|
he he :D sprawdziłam to :D fajnie wygląda jak ucieka :D aż sie kurzy ;)
|
Do mnie golo nigdy nie przyszedł a jakos czarowałam i na starówce i w dzielnicy showbiznesu i na wakacjach i w centrum, Nigdy mi nie przuszedł ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^
|
Ja tam lubie Tajemniczego Gościa ^_^ On jest taki głupiutki. Ile razy czarowałam fantastycznego fana (tego od czarnych róży) w żabe i nie przychodził ;) On się chyba boi żab :P A jak sie raz teleportowałam w dzielnicy showbiznesu to od razu przyleciał ;) Tylke że go olałam wsiadłam w samochód i pojechałam do domu a on tam został jak taki głooopek. ;)
|
Idzie czarowac tego od fanatycznego wielbiciela!! Jak??
|
normalnie tak jak zwykłych simów - nacisnąć na niego i zaczarować w żabę :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:39. |