![]() |
Świetnie!
Świetnie! Super!Extra! Fantastycznie! Rewelacyjnie! ... itd.
Nie no, fajne, to był według mnie najlepszy odcinek. Tak trzymać! Czekam na następny... :D |
Ciągle wracam do Florci.... :D
Więc jak już wiesz Twój komiks jest ideałem Cud, miód i orzeszki :tu: |
Lol
Musze przyznac ze podoba mi sie to fs. Na poczatku mnie nudzilo ale teraz jest juz dobrze:):D
Mam pytanie. Chce tu dac moje fs ale kurcze nie wiem jak... prosze pomozcie mi piszcie na PM czy tutaj bo naprawde jest ciekawe a niewiem jak to zrobic... |
gites :>
mi się widzi to opiwiadanie ;) ale faktycznie ten Antonio... ładniejszy był z zarostem ;)
|
Super głosowalam na twoje fotostory ze jest super dawaj no wreszcie ten nastepny odcinek bo ja tu umre z ciekawosci ;) :D
|
Jezu...
SUPER SUPER SUPER MEGA SUPER Bajer, a zwłaszcza 17 ruchomy obrazek.. i fajnie zrobiłaś Natalię z BR... Jesteś najbardziej pomyśłową osobą jaka znam |
Cytat:
Jakoś rzadko komentuję fs-y na tym forum (albo i wcale), ale skoro już tu trafiłam i przeczytałam, to co mi szkodzi? :) Odcinek jest bardzo, bardzo fajny. Z odcinka na odcinek jest coraz ciekawiej, graficznie też bardzo ładniie... Jesteś coraz lepsza w tworzeniu komiksów. :) A fragment z Natalia ocenię subiektywnie: jest mi bardzo miło, że wplotłaś taki akcent. :D Fajnie wyszedł, a Flora wypowiada się o BR tak naturalnie, jak prawdziwa nastolatka. :) Z neicierpliwością czekam na to, co będzie dalej. :) Pozdrawiam |
Jakoś tak ostatnio zaczełam się zastanawiać nad tytułem mojego ulubionego komiksu... Czy chodzi o Alana/Antonia + Florę czy może Florę i jej chłopaka.... hmmm... mam nadzieję, że to pierwsze...
Ale ni tak istotne... Gdzie ten odcinek... :) |
Włahahaha! To tajemnica :P Nic nie powiem, bo inaczej dalszy ciąg komiksu byłby bez sensu. A odcinek jak już mówiłąm (mówiłam? chyba nie tu...) pojawi się najwcześniej na święta. W najgorszym wypadku na nowy rok... Coś w tym guście.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:47. |