![]() |
|
PIszesz bardzso ładnie, bardzo podoba mi sie FS i mam nadzieje, ze zdazysz dac nowe odcinki .... pzdr i powodzenia :*
|
Czemu nie zdążę? (link mi nie działa) :O
|
Cytat:
Co do tematu: Bardzo ładne fotki i wyraźny przejrzysty tekst. 8/10 ;) |
Cytat:
|
Link nie działa, bo skasowano już temat. Sypie się, bo zostało 6 moderatorów i pada baza danych. Pisze w dziale SimsZone - www. TheSims.pl .
Mam nadzieję, że się naprawi i będę mogła dalej przeczytać Twoje cudne FS :) Może nie komentowałam go zbyt często (wcale?), ale czytam na bieżąco i jestem pełna podziwu :) |
Pewnie już się oczytałaś jakie to wspaniałe fs stworzyłaś, więc ja tylko dodam, że fs jest PRZEwspaniałe, a zdjęcia CUDOWNE!!!
P.s. Kiedy następny odcinek..?? |
Przegenialne FS. :) Najbardziej podobało mi się 'Wiesz, brudna jesteś' w nie-pamiętam-którym odcinku i piosenka Mansona 'I don't like the drugs...' (Którą, nawiasem mówiąc, znam i lubię. 'I dont' like the drugs, but the drugs like me, I don't like the drugs, the drugs, the drugs...' :)) w czwartym odcinku. Ogólnie bardzo dobre FotoStory. Czekam z niecierpliwością na więcej.
|
Odp: Fascynacja fascynującej...
nawet fajne fs.Ale daj nastepny odcinek
|
Odp: Fascynacja fascynującej...
Ekstra ten odcinek. Dzisiaj zaczęłam oglądać Twoje FS i dzisiaj skończyłam. Bardzo mnie wciągneło. Takie tajemnicze ;) Ciekawa jestem co bedzie dalej :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:45. |
|