![]() |
No udało mi sie przeczytać, bo zdjęcia sie nie wyświetlały wcześniej. Odcinek fajny, nieźłe się uśmiałem :D Czekam na kolejny
|
No, no.... Oby tak dalej ! ! ! :laugh:
Naprawdę zaczyna się robić coraz bardziej ciekawie. I każdy kolejny odcinek jest coraz dłuższy- to dobrze. Zdjęcia i scenografia jak zwykle są świetne! A najlepszy tekst to był o tych lewicowych drzwiach. :laugha: To mnie rozwaliło! |
Bwahaha,ale sie usmialam :p
Nie ma w tym nic głębokiego,przejmujacego,ani zadnych czynnikow jakie dobre fotostory zawierac powinno,ale to jest genialne,haha. Można sie posmiac z niektorych textow,powiem wiecej,mozna sie nieźle uśmiać. Sługa-Królik jest zarabisty,bwahaha XD Nie wiem czy powinnam dawac punktacje,ale niech bedzie... 8/10 i zbesztajcie mnie za to,ze takie wysokie,hyhy. Ci,ktorzy pisza głębokie i przejmujace fotstory moga sie poczuc urażeni, ale co tam,niech bedzie,lol. Pozdrawiam |
_^..^_
Mnie zastanawia dlaczego Kazio dzieli schody na dwa rodzaje...
Czy to zależy od miejsca, w którym akurat się znajduje? :D |
Spox :)
Super FotoStory - bardzo pomysłowe. Jeżeli miałabym oceniać, to byłoby to 6/10.
Jeden punkt odjęłam za niezrozumianą składnię paru zdań, następne 2 punkty odjęłam za kryształki w pierwszym i chyba w drugim odcinku i ostatni punkcik odjęłam za to, że to jest troszkę primitywne, ale może takie właśnie ma być. Od głosowania w sondzie się jeszcze powstrzymam, bo jestem ciekawa, czy coś się jeszcze poprawi. Tymczasem czekam na kolejne odcinki! Papa, trzymaj się! ;) |
jak już odświeżone - wspaniałe O_O!
uśmiałam się z tego... hmm... prowokacyjbego debiutu (XD) 10/10 i tyle *,* |
:d
To chyba jest mój ulubiony komix. :laugha: |
Przebrnęłam przez półtora odcinka, po czym w ankiecie zaznaczyłam opcję ostatnią. Dno. Człowieku, jeżeli nie potrafisz pisać po polsku, pisz w innym języku. Może japoński? Reflektujesz?
Poziom fabuły jest niziutki. |
Nie zgodzę sie z Brownix, uważam, że te wymyślne wyrazy w twoim FS są super. Najbardziej rozbawiły mnie wchody (to chyba tak było). To jest boskie. Życzę Ci powodzenia w dalszym pisaniu!!!
|
To FS jest świetne! ;) :P Rozśmieszyłeś mnie na maxa... Słownictwo dziadka dobija... Oczywiście pozytywnie ;) "No to idę nawiedzać dom xD" albo "Ooo, jak tu nowozytnie jest!, "Aż mnie reumatyzm rozbolał od tego wszystkiego!" xD Ty to masz pomysły... Wchody i schody... Nie no, rodzinka nie rozumie nagłych, nieuzasadnionych wybuchów śmiechu dobiegających z mojego pokoju. :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:53. |