![]() |
:D A jednak w Empiku był WB i mam "kod na kurczaka"...Ale jestem szczęśliwa :) Idę instalować.
|
Jutro będę miec. Wiecie jak się cieszę!
Kupuje za 69.90zł! |
Ja będę mieć za niedługo: wczoraj zamówiłam w merlinie. Ale jestem happy! :D
|
A ja już mam. Tylko nie mogę windy zrobić bo mi robi pólpiętra dziwne:(
|
Dzisiaj doszło ;D (zamówiłam w merlinie).
Grałam jakieś 2 godziny, jak na razie wrażenia pozytywne ;D Moja simka jest stylistką (na początku paru klientów obcięła na łyso i pomalowała jak clowna ;D). Myślałam, że będzie się ciąć, ale wszystko płynnie chodzi i szybko się ładuje :) |
A ja zamówiłam w środę wieczorem w Wirtusie.Mam nadzieję ,że jutro przyjdzie ;( bo jakby w poniedziałek to głupio bo zaraz we wtorek sprawdzian :(
Wszystko przygotowane ,wybrana pierwsza rodzinka,dobudowane piętro żeby mogli gdzie mieszkać(góra-dom,parter-sklep) .Pełno emocji,dziś obudziłam się o 6.30 i myślałam o simach :) a budzik o 7.00 ^-^ Przy okazji właśnie rodzinka która będzie mieć 1szy sklep została wybrana :) po południu wskoczyłam na simy i "przygotowałam" ich ;) hyhyhy Trzymajcie kciuki za jutro ^^ jak będzie to później dam screeny ;)no chyba że mnie wciągnie ;) |
mi sie podoba tylko nie moge tych rang u moich simow:/ ja kupilam za 50 zł orginał:P
|
hehe...a ja jak zwykle rzuciłam się na muzyke!! nie wiem czemu...ale mnie zawsze ciekawi jaka muza doszła...i normalnie super...doszła muza z simsów 1 xD nagle mi się ta cała jedynka przypomniała, ale jest git :D A teraz wrażenia. Dodatek mi się podoba, ale strasznie pracochłonne to prowadzenie firm i tak szczerze troche strata czasu ;/ i pewnie wyjdzie na to , że będzie sobie 1 firma w okolicy, a nawet jeśli będzie ich kilka to pewnie niedopracowane ;/ bo to MY musimy zakładac te firmy...eh ile to roboty :/ nie wiem poco fryzjer skoro jest lustro (oczywiście , że to bardziej realistyczne, ale zanim się załaduje i tamteges to troche czasu zleci) piekarnia....trzeba samemu piec ciasta w domu ;/ meble...przeciec jest tryb kupowania...ja to jestem strasznie krytyczna...nie chcę wam psuć zabawy moimi komentarzami. Więc powiem : moje wrażenia : Może być. Zadowalający.
|
Ja dzisiaj kupiłam sobie WB i jestem powiem Wam... zadowolona :) Jednak osobiście bardziej podobało mi się NŻ, no ale... ;] ;] Ja kupiłam w MM za 64.90 :P ale żadnej karty nie mam, i tak mi nie jest potrzebna do szczęścia :P
EDIT: Nie jestem oczywiście jeszcze na 100% pewna, że NŻ jest lepsze od WB, bo narazie w WB grałam tylko 1 dzień ;P |
ale wam zazdroszczę... ;( ja przez dłuższy czas na pewno nie zasmakuję tej gry... brak finansów :)... oj muszę naciągnąć żeby kumpela je sobie kupiła :)
póki co mam tylko podstawę... która mnie strasznie nudzi :( Lajf is brutal... :kissing: Martencja |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:04. |