TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   The Sims 2: Zwierzaki - Wszystko na temat dodatku (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=30956)

Cococzek 18.05.2006 14:30

Cytat:

Napisał magda_909
No a ja w tym momencie moge pożgnać sie z the sims 2 pets,
ponieważ kolega właśnie zwrócił mi grę podstawową, z pękniętą
pierwszą CD. Nie mam zamiaru kupowac nowej, a znając moje zmaiłowanie do formatów szybko się pozbęde simsów z dysku. Kurde.
A tak sie pięknie zapowiada. Po filmiku nie bardzo to mi wygląda
na minidodatek. Cholerka

przecierz na czas formatu można przenieść na Dysk

CYTAT
Skoro w TS1 nie dało się kierować zwierzakami, to w TS2 też napewno nie - przynajmniej ja tak myślę. Pamiętacie bodajrze napis "Czy naprawdę myślisz, że masz władzę nad zwierzętami?" ? Obawiam się, że w TS2 będzie coś podobnego.

Pozdroffionka dla wszystkich userów

napewno da się kierować bo to przecierz TS2 a nie TS1

CYTAT
bedą tylko domowe bo pets to zwierzeta domowe, ale kto wie

pets to w wolnym tłumaczeniu zwierzęta a nie zwierzęta domowe "pets house" to zwierzęta domowe

Isi 18.05.2006 14:57

Cytat:

Napisał Cococzek
pets to w wolnym tłumaczeniu zwierzęta a nie zwierzęta domowe "pets house" to zwierzęta domowe

Właśnie "pets" to zwierzęta domowe. "Animals" to ogólnie zwierzęta. A "pets house" to... hmm... "zwierzęta domowe dom" :P. Jakbyś się uparł to już bardziej "house pets". ;)

A co do samego dodatku... Jest to najbardziej przeze mnie oczekiwany dodatek, spodziewałam się, że wydadzą go jako ostatni, ale dobrze, że jednak wcześniej. (chociaż i tak te 6 albo więcej miesięcy to długo...)
Najważniejsze, żeby były koty i psy, a reszta jest mi obojętna. :)

~Perlié~ 18.05.2006 15:03

Cytat:

Napisał Cococzek
przecierz na czas formatu można przenieść na Dysk

CYTAT
Skoro w TS1 nie dało się kierować zwierzakami, to w TS2 też napewno nie - przynajmniej ja tak myślę. Pamiętacie bodajrze napis "Czy naprawdę myślisz, że masz władzę nad zwierzętami?" ? Obawiam się, że w TS2 będzie coś podobnego.

Pozdroffionka dla wszystkich userów

napewno da się kierować bo to przecierz TS2 a nie TS1

CYTAT
bedą tylko domowe bo pets to zwierzeta domowe, ale kto wie

Dało sie kierować psami i kotami co wy gadacie :|
sims 1 to przeszłość teraz w 2 bedą ulepszenia!! i Powtarzam w 1 dało sie kierowac .-.

Camerio 18.05.2006 15:07

Nie będziemy się sprzeczać, Perlie, lecz mówię że w 1 pierwszej części gry nie dało się kierować zwierzakami. Można było tylko wybrać opcję "Podejdź tu".

Harpsichord 18.05.2006 15:25

Dało się...

...jakl był wytresowany ^^.

~Perlié~ 18.05.2006 15:32

Cytat:

Napisał Camerandios
Nie będziemy się sprzeczać, Perlie, lecz mówię że w 1 pierwszej części gry nie dało się kierować zwierzakami. Można było tylko wybrać opcję "Podejdź tu".

Pozdro dla ciebie! ;)

O_O nie kojarze żeby tak było :D Ja pamietam, że można prócz tego pojedź tu! :D Thx za pozdroo :>

x_tina 20.05.2006 14:12

Macie zamiar kłócić się o to jakie zwierzęta będą w tym dodatku aż do premiery?
"Pets" to pewnie tytuł roboczy i może się jeszcze zmienić. Naprawdę rozmowa była miła, ale tylko do momentu kiedy zaczęliście się sprzeczać o to co tam będzie.
Umilmy sobie czas czekając ciekawą rozmową a nie sprzeczkami.

elkakub17 27.05.2006 11:29

Pierwszy raz chce żeby wakacje szybko zleciały :D To najbardziej oczekiwany dodatek. Mam nadzieje, że prócz kotków i piesków będą jeszcze jakieś:) No konie by mogli zrobić ;P Teraz mam dylemat, bo chciałam mieć WB, ale chyba sobie daruje i poczekam na zwierzaczki :) Bo mi po WB jeszcze komp Petsów nie poradzi :D

Sushi007 27.05.2006 12:23

Poczekamy zobaczymy trudno narazir powiedzieć czy to będzie tak czy tak, napewno będą ulepszenia i będzie więcej zwierząt (to przeciesz thesims2:P) a tak wogóle to kiedy to wyjdzie po wakacjiach? Nie chce mi się przeszukiwac całego tematu kiedy to będzie^^

Nindë 27.05.2006 12:48

"Pets" powinno wyjść chyba coś pod koniec września. Coś mi się wydaje, że około tej daty kiedy wydali TS2 NŻ..
Oni powinni wydawać te dodatki w czasie wakacji, kiedy nie trzeba martwić sie szkołą.
Ja nie wiem czy kupię ten dodatek, ale znając życie na pewno się skuszę. :P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:27.