TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Ooo... Muszę to mieć! (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=68)
-   -   Drewniana podłoga, lustrzana (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=35036)

Edytka 24.10.2007 13:58

Odp: Drewniana podłoga, lustrzana

skoro tak wszyscy prosili o ta lustrzana podloge, to ja tez moge prosic, bo ja ja mam w grze, ale tez mi sie swieci. Czy to dlatego, ze nie mam mesha?Bo skod ja wzielam to nie wiem. [email protected]
Z gory BARDZO dziekuje!!!

Lilith 24.10.2007 16:48

Widocznie nie masz jednego pliku, którego ludzie nie przesyłają, bo uważają, że jest nie potrzebny ;)

Castaway 24.10.2007 17:25

Cytat:

Napisał alita
ja podloge wgralam i niemam jej w grze narazie gram tylko w podstawowa wersje gry czyli the sims 2.Szukalam jej w lustrach ale nigdzie jej niema.

A czy masz zaznaczone w grze dodatki z internetu . Nie wiem jak to dokładnie się nazywa ale jak będzie odznaczona to nie będą widoczne dodatki z internetu.
P.S Chyba że inne dodatki są widoczne a te nie to nie wiem :P Tak czy inaczej poszperaj w opcjach w grze :)

alita 26.10.2007 07:43

mam podstawowa wersje wiec niepotrzebuje odznaczac dodatkow,wszystkie inne sa ale podlogi niestety niema!o co chodzi?moze zeczywiscie ktos niepodeslal mi waznego pliku?prosze jeszcze raz wtakim razie o te podloge!
[email protected] DZIEKUJE!!!!!!!!!!

Castaway 26.10.2007 08:16

W podstawowej grze też jest taka opcja .

Iminashi 26.10.2007 14:30

Cytat:

Napisał alita
mam podstawowa wersje wiec niepotrzebuje odznaczac dodatkow,wszystkie inne sa ale podlogi niestety niema!o co chodzi?moze zeczywiscie ktos niepodeslal mi waznego pliku?prosze jeszcze raz wtakim razie o te podloge!
[email protected] DZIEKUJE!!!!!!!!!!

u mojej kolezanki dziala dopiero pio zainstalowaniu WB i po odchaczeniu "Włącz dodatki zmodyfikowane" (czy coś takiego) . ale przejdźmy do ważniejszej części. jak zostalam poimformowana nie mozna juz wysylac tej podlogi, poniewaz ta stona jest teraz platna. ja jej nie mam i ty chyba tez nie mozesz jej miec bez oplaty.

Sweetberry 26.10.2007 14:37

jak ktos moglby mi wyslac ta nakladke to bylabym bardzo wdzieczna :) [email protected]

karolciaxxx15 04.11.2007 08:34

Może mi ktoś wysłać tą nakładke prosze bo nie mogę jej ściagnąć a jest poprostu piękna daje meila [email protected] czekam na meila :P

margarita969 04.11.2007 09:23

a ja wogole nie umiem sciagnac tej podlogi ;(

Pamela 04.11.2007 10:14

Ona jest płatna.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:44.