![]() |
Odp: ~Pożądanie za wszelką cenę~
To do wszystkich komentujących wulgaryzmy. Na pewno też raz powiedzieliście coś brzydkiego. Mnie to się na przykład czasami zdarza przeklnąć. Raz powiedziałam h''' na brata i co czy to taka tragedia? A co do FS to the best!!! kiedy 7 odcinek? :D :)
|
Jeszcze chciałam dodać iż na The Sims Polska przesłalam takie projekty do podwórka 2 jak: Klub Dyskotekowy "Enter", Rodzina Żaków, Muzeum Sztuki Współczesnej i Ośrodek Sportowy. Teraz planuje przesłać Komisariat Policji i Kościół. A jutro muszę się uczyć niestety na fizykę bo kalsówka czeka :(
|
a co to ma do tematu?
|
Ciekawe, ciekawe ... kiedy 7 odcinek? ;) Czekam z niecierpliwością na kolejne odcinki. Daję oczywiście 10/10 :D
|
świetne. wgl, sam pomysł. zaczelo się od zdrady, a tu jakis blog, jakas organizacja. a ten czarny ziom, to raczej czarmy złom. -_-
|
Miesiąc temu napisałam jej na PM, i jeszcze nie dostałam odpowiedzi.Chyba autorka odeszła z forum.
|
Do Kacka72:
Nie kracz że odeszła z forum bo chcemy następny odcinek ;( Pozdr. |
19OlusiaSims19
A co to ma do rzeczy że musisz się uczyć do Fizyki...?? |
Nie podoba mi się wątek... Przeczytałam kilka odcinków, ale straciłam ochotę. Widzę jednak, że FS ma fanów, więc trzymam kciuki, żeby cię wena twórcza nie opuściła...
|
Do czrna puma
To już przestarzały temat nie wracajmy do starych rzeczy :/ |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:41. |