TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Wasze rekordy !! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=37945)

*Ashley* 04.04.2008 19:21

Odp: Wasze rokordy !!

Ja gralam jedna rodznia 4 tygodnie gralam bym wiecej ale komputer mi sie popsuł.

Vanitas 08.04.2008 13:33

Ja grałem najdłużej 2 miesiące!

Glutowaty Ropuch 19.04.2008 15:26

Ja też bardzo lubię użądzać i budować domy ;P , ale mój brat mówi że są do bani!!!!! :no: :(

Glutowaty Ropuch 19.04.2008 15:28

Ja naj dłóżej grałam jedną rodziną 5-6 dni B) :D :) :laugh: :wub: ;)

KissForYou 22.08.2008 09:36

Ojj... Dlugo, dlugo. (moze 2, 3 miesiace) Uwielbialam ich... Rodzinka Szczesciarz :D Zalozyciele: Ania i Tomek. POtem urodzila sie dwojka dzieci najpierw Ania1 (tylko ja moged tak pomylic imiona), a potem Antek. Mieli psa Mordke. Dzieci dorosly. Ania1 ozenila sie z Eustachym jakims, a Antek z Balbina. Ze zwiazku Antka i Balbiny wyklul sie Marcin :D Ania i Tomek umarli... Estachy i Ania 1 mieli razem 3 dzieci- Kasie, Antka (znowu to imie :P )i Michala. Antek, Balbina i Marcin zmarli. Kasie i Michala zabrala opieka spoleczna (xD), Ania1 zmarla w pozaze, a Eustachy ze starosci. Kupili nowego psa- Pyszczka. I tak w ropdzinie zostal tylko Antek jako nastolatek ze skrajnym zalamaniem nerwowym i psem Pyszczkiem :D Dodam, ze wtedy to byly czasy kiedy nie znalam kodow i nie mialam zadnych dodatkow z neta. Ale potem musialam zrobic reinstalke :(

Ojoj.. Ale sie rozpisalam. Serdecznie przepraszam, ale musialam to gdzies opisac xD

SiMsMaNiAk 22.08.2008 09:54

Odp: Wasze rekordy !!

Ja gram rodziną Żurek :P (teraz już Szejk) od września 2007, czyli prawie rok.

blakistoni 22.08.2008 09:56

Ja grałam rodziną Jedwab około miesiąca..teraz już nią nie gram,lecz gdy najdzie mnie ochota wracm do mojej rodzinki ;)

brzos 22.08.2008 12:54

Najdłużej tydzień - teraz już tylko czasem nimi gram...
I po przeczytaniu tego tematu mam ochotę dalej nimi grać nałogowo x3
Połączenie Damiana Biedaka z Anielą Kordiałek dało 5-tkę dzieci= bliźniaczki Milę i Romę (nastolatki), młodszą o jedną grupę wiekową Gabę (dziecko)która mogłabybyć trzecią bliźniaczką, bo jest dokładnie taka sama jak siostry, najmłodszy Tolo, niemowlęcie, no i ostatnie jest w drodze (a że jest ich siedmioro, więcej jak jedynaka nie mogę się spodziewać :( )
I chociaż jedna osoba nie ma gdzie spać (zwykle Aniela, matka), to i tak jest fajnie.

braindamage 22.08.2008 13:44

najdluzej to chyba okolo rok gralam ;>

ultraviolence 22.08.2008 14:44

A ja tak nie potrafię. Chcę, aby wszystkie rodzinki z otoczenia w miarę równocześnie się starzały, więc podczas jednej sesji grania wchodzę do paru rodzinek :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:14.