![]() |
Odp: The Sims 2 Teen Style Stuff
Mam ten dodatek.
Jestem zadowolona ;d. B. fajny ^^. Tylko, mam jedno pytanie. Kiedy jest silna chemia.? Bo, gdy tworze simów, to najwieksza ich chemia, to 2 xD. Co zrobic zeby bylo 3.? :D. |
Nie wiem czemu, ale wydaje mi się, że jeśli są dwa simy A i B. Sima A kręcą np. blond włosy, smukła sylwetka i odrzuca smród, to jeśli sim B będzie miał blond włosy, ale otyłą sylwetkę i będzie śmierdział, to będzie tylko chemia 1, jeśli nie będzie śmierdział i miał smukłą sylwetkę, ale rude włosy, to będzie chemia 2, a jeśli "odczekiwania" sima A będą się zgadzać z "gabarytami" sima B, to będzie chemia 3... Nie wiem jak jest na serio, tak mi pasuje "na logikę" :no:
Wracając do tematu, mam ten minipack od kilku dni, ale jeszcze nie korzystałam z dodatków :D Po prostu dopiero wczoraj zaczęłam grać nową rodzinką, a że jest to młode małżeństwo JESZCZE BEZDZIETNE, to... :shifty: |
Czasem jest taka chemia, czasem inna... ale gdy obaj simowie spełniają wszystkie swoje wymagania np.
Kasie kręci Zgrabna sylwetka i włosy blond, a odrzucają siwe włosy Sama jest Ruda i gruba:D Stefka kręci otyłośc i rude włosy, a odrzucają włosy czarne Sam jest blondynem i ma zgrabną sylwetkę W takim przypadku chemia NA PEWNO będzie na 3 poziomie |
No, mniej więcej to, co ja napisałam :O Aaaa, jestem mąąądra!!!
Oto dowód na to, że nawet blondynką sie zdarza :D A ja mam pytanie, mogę zmienić to co kręci i odrzuca simowi, który nie ma w wyposażeniu tego specjalnego napoju??? Ale bez żadnych SimPe itd. bo zabrudziłam tym kiedyś komputer :O |
Oprócz SimPe to raczej nie....
|
Czy jesli kupie Młodzieżowy Styl i Podróże to na której płycie będą mi simsy działać?
|
Raczej na Podróżach :)
|
Świetny jest teen mini dodatek...
Po prostu świetne ciuchy... :D :D :D |
Cytat:
|
A to nie zalezy od tego, ktory dodatek został ostatni zainstalowany?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:50. |