![]() |
Odp: Która gra z seri the sims 2 jest najlepsza?
Molienda ja zrobiłam tak weszłam na youtube.pl wpisałam poszczególne tytuły dodatków i wyświetliły się zwiastuny... polecam
pozdrawiam |
a ja TS2 bo ni mam nic innego
|
SoOpel_xD, giannanannini dziekuje bardzo ;))
Narazie kupie TS2 i Cztery Pory Roku, a potem na imieniny moze Podroze. ;D |
Ja najbardziej lubię CPR. Jestem zimowa dziewczyna xD.
Potem NŻ. Co prawda nie grałam, ale samochody,przedmieścia... Fajnie się zapowiada Na 3 miejscu niech będzie OŻ Z akserii to nie wiem |
1. Podróże
2. Zwierzaki 3. Nocne Życie 4. Cztery Pory Roku / Na studiach 5. Czas Wolny Minipacków nie mam i nie posiadam również WB, ale te które mam sobie na miejsca przydzieliłam : |
Mnie podobają się Cztery Pory Roku i Podróże ;]
|
W zasadzie kazdy dodatek jest fajny....
Ale czas wolny:oczekiwalam wiecej! Moda z H&M:PROSZE WAS LUDZIE TO SIE POWINNO NAZYWAC ''Moda nie z H&M'' A co do zestawu swiatecznego,mozna zyc bez! |
Mi się podoba CPR... Kupiłabym sobie jeszcze Podróże ale komputer mi na to nie pozwala ;)
|
CPR i OŻ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
a powiedzcie coś o osiedlowym życiu ten kto już ma...
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:35. |