![]() |
ja nienawidze tych ćwirów.buduje super domek a przyłąźi cała ich rodzina i idzie sie wysrać i pójdzie a mnie szlak trafia.teraz dałem siostrzeńcowi(5 lat ma) te rodzine.wszyscy moi magiczni simowie na nich sie wyrzywają(uropochawanie,wygnanie itp.).keysa masz racje z tym wacusiem tak samo mi blokuje simy.niech go szlak trafi.a papużka to nawet taka sobie ta rodzina.zazwyczaj ewe wydaje za ładnego kawalera za mąż a ta druga zostaje w domu i robi za burdel.
|
NIELUBIĘ : HENRYKA Ćwira i Józefa Kumpela xP xP
NIECIERPIĘ ICH !!!!!!!!!!!!!!!!!! xP xP :D :D :D :) :) :) :) :) :alien: :alien: :alien: |
A ja fanatycznego wielbiciela ! Gruby, wasaty, oblesny jednym slowem ! Zostawial mi zeschniete roze i grzebal w smietniku. Fe !
|
Nienawidzę Ćwirów!!!
Nie lubię Ćwirów, bo kiedy mój całkiem fajny Sim Eryk patrzył sobie w dzień przez lunetę głupi Henryk Świr czy jak mu tam przyszedł i go sprał.
Bo go podglądał... I głupi jest ten mały dzieciak Ćwir. |
Ja nie nawidzę tez Ćwirów bo tylko przychodzą z całą rodziną i pujdą zalatwic swoją potrzebę, kibel mi sie zapycha i sobie idą! Ja ich tez nie lubie i nie lubie nimi grac bo mieszkaja na cmentarzu!
Mówie o 1 części!!!! |
Głupi i idiotyczny saksofonista!Pójde se gdzieś zablokuje mi drzwi i guzik...dlatego zawsze robiłam 1 parę drzwi i schodów(ale w końcu sie zkapnęłam że nie trzeba dawać kawiarenki to go nie będzie...)a jak zablokuje drzwi to nawet do sroca nie można iść bo ten głupi pierdzioch wszystko blokuje...
|
Ja nie lubię Jana Nowaka.
Nie uważacie, że Anna jest przy nim biedna? Gruby, z brudnymi ubraniami i brodą. Bleach. Jan z Anną u mnie mieli dziecko, a potem Jana utopiłam i Anna wzieła ślub z innym simem. |
Obleśny, zwalony JAN NOWAk i ta niedopchana Kasandra :P...
|
Ja nielubie Nowaków i Ćwirów(czyli wszystkich:P).
|
Z TS1 to nienawidzę Jana Nowaka, Majki Ćwir i jej męża, a Kasandra jest spoko ;P . Nienawidzę jak te debile przychodzą do mnie. W każdej rodzinie, którą stworzyłam przychodzili do mnie. Z TS2 to lubię z Miłowa wszystkich.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:31. |