![]() |
Mam pytanie do tych którzy jush to maja. Czy jak zainstaluje ten dodatek na Nocne Życie to bede grał na płycie od nocnego życia, czy od tego dodatku? Ja go kupie jestem fanem i musze miec wszystkie cześci w swoim domku:)a poza tym pare dodatków to zawsze coś:)
|
Będziesz grał na płycie od nocnego ... :)
|
Cytat:
PS. Piszę się słów, a nie słuw :wacko: |
To nie...
...błąd dodatku, tylko gry! U mnie przy wachlarzu, w dymku, była pokazana jakaś tandetna obrazina (słówko wymyślone, nie czepiać sie :)). Więc nie czepiajcie się tego! Ja mam ten dodatek i piszę poraz drugi: JESTEM Z NIEGO ZADOWOLONY! JAK KTOŚ NIE CHCE TO NIECH NIE KUPUJE! I tyle :P .
|
ja bym sobie kupiła ten dodatek :) gdyby empik w Legnicy nie był zacofany :| i buu nie ma w moim miescie tego dodatku NIGDZIE ! eszz
|
Sephora i Vanillienné dały w tym tamacie zdjęcia z dodatku, ale że mamy specjalny dział na fotki , więc przeniosłam je w nowym temacie do odpowiedniego działu.
Tutaj znajdziecie temat. ;) |
Ej nierobcie ludziom kefiru z mozgu! Niech se ludzie kupujom albo nie..... xP xP xP xP xP
|
Cytat:
|
Pytanie...
Mam pytanie do tych, którzy posiadają już ten dodatek... Czy instalator "dowala" znowu kolejne ileś MB na dysk C przypuszczając, że instalujemy na innym dysku??I jeśli tak to ile?? Z resztą w ogóle nie mam zielonego pojęcia o tym, jak wygląda instalacja, więc może mnie oświecicie:P. Bo mój dysk twardy raczej nie świeci pustkami i każdy MB jest na wagę złota, a żeby zdecydować się na kupno muszę znać nawet taki szczegół.
P.S. nie chce mi się przeszukiwać całego tematu w poszukiwaniu, czy już takie pytanie było xP . |
Chmm
z tym flamingiem soory Ale o wigili nic niewiem, zresztom tera gram w The Movies zaje*** |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:45. |