![]() |
|
Odp: Czy w domach waszysch simów zawsze znajduje się telewizor??
Czasami. Najczęściej jednak nie, gdyż jest mi on niepotrzebny.
Zazwyczaj tworzę simów o poważnym charakterze, przez co zaspokajają zabawę czytaniem książek. To samo tyczy się komputera. |
U moich Simów zawsze jest telewizor! Jak oni by przeżyli bez Simowych Wiadomości :D
|
U mnie zawsze jest telewizor, jakoś nie wyobrażam sobie domu bez niego. :P
|
Raczej tak. No chyba że sytuacja jest krytyczna to go sprzedaję.
|
Jak dawno mnie nie było na tym forum. :) Wróciłam dzisiaj do gry w Sims 2. Myślę, że to będzie świetna zabawa i może w końcu wystarczy mi cierpliwości, by stworzyć wielopokoleniowe rodzinki. Nigdy nie miałam drzewa genealogicznego w Simsach nawet do trzeciego pokolenia! Odnośnie telewizora w mieszkankach Simów, zaczynając grę jakąś rodzinką praktycznie nigdy nie kupuję tego urządzenia. Jeżeli z czasem stają się tak bogaci, że nie ma co z kasą zrobić, to wtedy czemu nie. Potrzebę zabawy moi Simowie zaspokajają nawet patrząc na jakiś obrazek na ścianie w mieszkaniu więc nie potrzebują do tego telewizora, choć z nim z pewnością jest bardziej realistycznie. :)
|
Raczej tak, chociaż pamiętam jak raz stworzyłem dorosłą simkę, która mieszkała z jej matką, ona pracowała, ale i tak miała bardzo mało pieniędzy i miały tylko potrzebne rzeczy, telewizora nie :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:29. |
|