![]() |
Odp: Ile czasu ładuje Wam się gra?
Mi kiedyś ładowało się szybko, ale jak kilka tygodni ściągałem dodatki z neta, a mn. z www.TheSims2.ea.com, a potem je usuwałem to gra co każde włączenie zawieszała się.
Teraz również mi wolno chodzi. Ale niedługo będę miał nowy komputer i tam na pewno będzie chodzić szybko:D |
Ja mam 2 komputery i 1 laptop, ten laptop wolno chodzi :(( ponieważ ma 1,5GHz z Visty a komputer nowy ma 2,21GHz i komp szybko chodzi :D ciesze się, ja wymienię laptop na komp, komp ma XP. I dlatego. :) tak pomyślałam. :) aha
-start 2min lub 1min -okolice 1min -tworzenie rodzin 45sek -wchodzenie rodzin 45sek -wyjście gry około 30sek i tak jestem baaaaardzo zadowolona :) |
bez dodatków z neta, na XP gra ładowała mi się ok 2-3 min, parcela - w zależności od wielkości i liczby mieszkańców 1-2 min
z dodatkami z neta (ok 3gb) trwało to pare minut dłużej bez dodatków z neta, na Viście niecała minuta, parcele od 20sek do 1 min z dodatkami ładowało się tak jak bez dodatków na xp tyle że przy viście było już 1gb ramu więcej :P |
Mi to na normalnym pudle tak około 1 minutki pozdro :)
|
liczac od klikniecia w ikonke do wejscia do domu to jakies ~15minut
straaaasznie dlugo T_T |
Mi nawet krótko. Każde ładowanie minuty nie przekroczy.
|
Szczesciara z Ciebie, Ritty.
Mi sie laduje 2- 3 minutki... |
Mi dosc szybko, chociaz czasem zdarzy sie z 20 minut ;x
|
z 10 minut na początku okolica szybciej tworzenie rodziny z 5 tak samo z większymi parcelami
no ale w download mam 9 258 plików i dużo oficjalnych :) |
pliki sciagniete w DOWNLOADS bardzo spowalniaja gre...u mnie ladownie trwa w tej chwili lacznie 5-6 minut a wczesniej ( bez dodatkow ) doslownie w mgnieniu oka...
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:25. |