![]() |
Odp: Najgorszy z dodatków SONDA
według mnie najgorszym dodatkiem są Na studiach- po prostu jakoś nie lubie simowych studiów- strata czasu xP
|
Dla mnie najgorszym dodatkiem są zwierzaki,znudziły mi się po 2 godzinach http://forum.thesims.pl/images/smilies/eek.gif
|
Tak rzeczywiście zwierzaki to porażka... A co do NS studia są za długie ale wnoszą wiele fajnych przedmiotów np. komórki
|
Trudno mi wybrać. Jeśli mam być obiektywna, i wybrać dodatek moim zdaniem NAJGORSZY, a nie najmniej mi potrzebny, to chyba są to Zwierzaki - poza samymi zwierzakami nie wnoszą do gry niczego nowego, nawet nowe obiekty są brzydkie.
Tyle, że subiektywnie, to bez Zwierzaków trudno mi się obyć, lubię, gdy moim Simom biega coś po domu :) Osobiście najmniej używam NŻ i Podróży, ale nie oceniam ich źle dlatego, że są mi mało potrzebne - myślę, że przeciwnie, NŻ jest bardzo fajnie zrobione i Podróżom też nie można nic zarzucić, poza małą ilością otoczeń, ale trzy to już chyba standard. |
Chyba jednak Własny Biznes - za dużo kombinowania, jakoś nie potrafię się do niego przekonać.
|
Ja wszystkie dodatki bardzo lubię, więc nie mam takiego dodatku którego bym nie lubiła :)
|
Zwierzaki strasznie działają mi na nerwy, kota w domu jeszcze zniosę ale psa nigdy ;p
|
Czas wolny, denerwują mnie te dymki że spadło mi moje zainteresowanie do hobby.
|
Własny biznes! 'Własny' biznes przynosi takie dochody, że pożal się Boże...
A co do "Na Studiach" to jeden z moich ulubionych dodatków! Nie wyobrażam sobie teraz że nastolatek ot tak staje się dorosłym... Ale wiadomo też że gdy ktoś ma np. trojkę dzieci w rodzinie i każdego chce wysłać na studia to mogą się one dłużyc. Dlatego ja wysyłam jedno, maksymalnie dwoje dzieci na uczelnię. Pewnie dlatego że przeważnie tyle mam w rodzinach. Ale przy wielodzietnej rodzinie na pewno nie studiował bym każdym... A co dopiero grać nimi i zakładać im rodziny... O nie xD Max - 2 dzieci na rodzinę. Ale to już nie ten temat http://forum.thesims.pl/images/smilies/tongue.gif |
Właśnie: WB i Zwierzaki
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:59. |